Doğuş Otomotiv yeni modellerini sergileyecek

Doğuş Otomotiv, Volkswagen, Audi, SEAT, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini ve Skoda markaları ile İstanbul Auto Show fuarında 12. salonda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yayınlanma: 25.10.2012 - 14:59
Abone Ol google-news

Doğuş Otomotiv açıklamasına göre, firma, bu yıl Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İstanbul Auto Show'da, halihazırda satışta olan ve büyük ilgi gören mevcut modellerin yanı sıra Türkiye'de yeni satışa çıkan veya fuardan sonra satışa çıkacak, Volkswagen Golf, Volkswagen Beetle, Yeni Audi A3, SEAT Leon ve Toledo ile Porsche Carrera4/4S modellerini sergileyecek.

Bugatti standında sergilenecek 16.4 Bugatti Veyron Grand Sport'un 4,3 milyon avro fiyatı ile Türkiye'de bugüne kadar sergilenen en pahalı araç olma unvanına sahip olması beklenirken, Audi'nin elektrikli araç teknolojisinin ürünü A1 e-tron ile Volkswagen Ticari Araç'ın elektrikli eT! konsept aracı da fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Fuar için kurulan www.dogusotomotivautoshow.com.tr internet sitesinde de Doğuş Otomotiv markalarının yeniliklerine yer verilecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler