Doktoru döven baba ve oğluna hapis cezası
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde geçen yıl kan tahlilini internet kesintisinden dolayı alamadıkları için tartıştıkları aile hekimi Süleyman Tekeş'i dövüp bıçaklamaya kalkışan Yakup E. 4 yıl 2 ay, babası Osman E. ise 3 yıl, 4 ay, 18 gün hapis cezasına çarptırıldı.
Olay, geçen yıl 24 Ocak'ta Bahçelievler Mahallesi'ndeki 5 Nolu Aile Hekimliği'nde meydana geldi. Yakup E. beraberinde babası Osman E. ile birlikte kan tahlili için Aile Hekimliği'ne gitti. Burada kan veren Yakup E., sonuçları ise internet kesintisinden dolayı alamadı. Bu duruma sinirlenen Yakup E. ile babası Osman E., odasına gittikleri aile hekimi Süleyman Tekeş ile tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce baba-oğul, doktor Tekeş'i dövüp, bıçaklamaya kalkıştı. İhbar üzerine gelen polis tarafından gözaltına alınan baba ile oğlu, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. Osman E. ile babası Yakup E. hakkında dava açıldı.
Siverek 1'inci Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki sanıklar karar duruşmasına çıktı. Mahkeme Yakup E.'ye 4 yıl 2 ay, babası Osman E.'ye ise 3 yıl, 4 ay, 18 gün hapis cezası verip, cezanın ertelenmemesi ve para cezasına çevrilmemesi kararını verdi.
Video Haberler
-
Feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
-
İmamoğlu'ndan 'Türk Ocakları' göndermesi
-
İstanbul'da hareketli dakikalar
-
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi
-
Osmaniye'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
-
Hareketli dakikalar: Milyonluk yatta can pazarı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
Sarallara dev operasyon
-
'Elinde son derece ciddi bilgiler, belgeler var'
-
'Şahmeran' operasyonunda yeni gelişme
En Çok Okunan Haberler
-
En düşük emekli maaşı belli oldu
-
Lille yeni teknik direktörü Paulo Fonseca oldu!
-
Şirketlere kayyum atandı, binlerce hesaba el konuldu
-
Erdoğdu ve Torun, CHP'den istifa etti
-
Kulislerdeki 3 'Sedat Peker' söylentisi
-
Sarallara dev operasyon
-
Cumhur'a kötü haber, yüzde 7 kurtarmadı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
MHP'li isimden sert sözlerle istifa
-
İki konuda uzlaşı sağlandı