Dört farklı saç sorununa doğal yollarla çözüm
Doğal çözümlerle saç sorunlarınızı yenebilirsiniz.
Rengini koruyun
Kahveden yardım alarak bunu yapabilirsiniz!
KAHVE MASKESİ
Büyük bir kupaya sıcak su doldurarak içine 2 tatlı kaşığı kahve ekleyin. Soğuduktan sonra, saçlarınızın tamamını bu kahveli suyla ıslatın ve bir yandan da tarayarak saçlarınızı açın. Bir saç bonesiyle saçlarınızı sararak 20-30 dakika boyunca bekleyin. Daha sonra güzelce durulayın ve şampuanlayın. Son olarak da soğuk suyla durulayın.
Kırıklarla baş edin
Avokado ve bal ile saçlarınızı nemlendirebilirsiniz!
AVOKADO MASKESİ
Bir kabın içine 1 çay bardağı süt, 1 ezilmiş avokado ve 2 çay kaşığı bal ekleyin ve hepsini güzelce karıştırın. Karışımı özellikle saç uçlarınıza ve kırıkların yoğun olduğu bölgelere iyice yedirin. Maske bonesi takarak 15-20 dakika boyunca bekledikten sonra bir sünger yardımıyla maskenizi temizlemeye başlayın. Nemlendirici içeren bir şampuanla saçlarınızı yıkayın ve bol suyla durulayın.
Kabarıklığı önleyin
Muz ve kavun saçlarınızın kabarmasını engelleyebilir!
MEYVELİ SMOOTHIE
1 muz, ¼ kabuğu soyulmuş kavun, 2 çorba kaşığı yoğurt ve 1 çorba kaşığı zeytinyağını blendır’da iyice karıştırın. Islak değil de nemli olan saçlarınıza karışımı sürmeye başlayın. Bir yandan da saçlarınızı kökten uca doğru düzenli bir şekilde tarayın. 20 dakika bekledikten sonra bol su ile durulayın.
Kepeklerle savaş
Maydanozla kepeklere savaş açabilirsiniz.
MAYDANOZ TONİĞİ
1 tutam maydanozu 3 bardak suyun içine koyarak 20 dakika boyunca kaynatın. Altını kapattıktan 10 dakika sonra süzün ve soğumasını bekleyin. Elde ettiğiniz bu suyu banyo yaptıktan sonra saçlarınızı durulamak için kullanın.
Video Haberler
-
Ölüme davetiye çıkaran yolculuk: Sürücüler müdahale etti
-
Otomobil akaryakıt istasyonunda alev aldı!
-
Jandarmadan 'kumar' operasyonu
-
İstanbul'da feci kaza: Yaralılar var
-
Düğün konvoyundaki otomobil, çocuğa çarptı
-
Doktorun mucizevi kurtuluşu: Acilin girişinde yığıldı
-
Otelciler Derneği Başkanı'ndan 'lahmacun' savunması
-
Festivalde yan bakma kavgası: Çok sayıda gözaltı
-
Ataman'dan 12 Dev Adam sözü! Eylül'de de şampiyonuz
-
İş yerinde patlama: Yaralılar var
En Çok Okunan Haberler
-
Fuat Oktay yuhalandı
-
FOX TV ve Birinci cephesinden açıklama
-
'Eğer o karar alınırsa AKP siyasetten silinir'
-
5 Manşet, 5 Erdoğan!
-
'Bu yürüyüşün finaline yaklaşıyoruz'
-
Gülbin Tosun'dan kötü haber
-
Sağlık Bakanlığı'ndan 'maymun çiçeği virüsü' açıklaması
-
Suriye planı reddetti: 'Ucuz açıklama'
-
Bakan Soylu duyurdu: Ehliyetlerle ilgili yeni gelişme
-
'Tam oradayız...'