Dr. Lütfi Çamlı, salgının, İzmir'de de kritik sürecine dair açıklamalarda bulundu
İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, 3. pik yapan salgın İzmir'de de zirveye doğru yükseldiğini ve vaka artış sayısında Türkiye, Avrupa'da ilk sırada olduğunu belirtti.

Türkiye ve İzmir’de artan koronavirüs vaka rakamlarını değerlendiren İzmir Tabip Odası Başkanı Dr. Lütfi Çamlı, 3. pik yapan koronavirüs salgınının İzmir’de de zirveye doğru yükseldiğini ve yoğun bakımlarda doluluk oranlarının arttığını söyledi. Virüsün artık ergen ve çocukları da vurduğunu belirten Çamlı, “Vaka artış sayısında Avrupa’da birinci, dünyada dördüncüyüz” dedi.
Dr. Çamlı, vakaların artmasına rağmen Sağlık Bakanlığı’nın tedbir almadığını ve hiçbir şey olmamış gibi rahat davranmasını eleştirdi. Dr. Çamlı, “Vakalar artıyor ama işin ilginç yanı hiçbir şey yapılmıyor. İzmir’de günlük vaka sayısı 280 iken şu an 700’leri aştı. Düşünün İzmir’in kırmızı olduğu dahi açıklanmadı. İnsanlar bu hafta sonu yasak var mı, yok mu onu bilmiyor. Hâlâ kongrelerde boy göstermeler devam ediyor. Bu rakamları göreceğimiz günler, öncesinden belliydi. Türkiye vaka artış sayısında Avrupa’da birinci, dünyada dördüncü” diye konuştu.
Video Haberler
-
Oyun parkında korkutan anlar!
-
Kırmızı ışık ihlali yaptı, yayaya çarptı
-
Ahmet Nur Çebi'den genel kurul çağrısı!
-
Bursa'da IŞİD'li 'canlı bomba' ve 2 kişi adliyede
-
Eyüpsultan'da 'diyafon' hırsızlığı
-
Sosyal medya kaderini değiştirdi: Poppy Londra'ya gitti
-
'Tsantsa'lar geldikleri ülkeye iade edilecek
-
Japon Youtuber'dan Erdoğan'a: Böyle bir atasözü yok
-
Tiktok videosu için atladı, hayatını kaybetti
-
Yaya geçidindeki kazada 'tahliye' tepkisi
En Çok Okunan Haberler
-
En zehirli türlerinden bir tanesi: Sürü halinde görüldü
-
'Dolar kuru gördüğü yeri unutmaz'
-
Davos’ta gündem gıda ve enerjide yaptırım olacak
-
Görevden alınan Özkan'dan ilk açıklama
-
3 dakikalık 19 Mayıs kutlaması!
-
'Milletin Sesi' mitinginin akışı belli oldu
-
AKP'den 'asgari ücrete ikinci zam' açıklaması
-
Finlandiya Başbakanı'ndan Türkiye ve NATO açıklaması
-
Cahit Özkan görevden alındı
-
MHP'liler bir CHP'liye saldırdı!