Dünyada koronavirüs aşısı olan ikinci kişi William Shakespeare yaşamını yitirdi

Dünyada Kovid-19 aşısını olan ikinci insan olarak dünya medyasına konu olan William Shakeaspeare'in 81 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Shakeaspeare'in hayatını kaybetme nedeninin uzun süredir devam eden bir hastalığı nedeniyle olduğu belirtildi.

Yayınlanma: 25.05.2021 - 20:08
Dünyada koronavirüs aşısı olan ikinci kişi William Shakespeare yaşamını yitirdi
Abone Ol google-news

8 Aralık'ta İngiltere'de Pfizer/BioNTech aşısı uygulanan ve dünyada Covid-19 aşısı olan ikinci kişi olan William Shakespeare isimli adam, 81 yaşında hayatını kaybetti. 

Sputnik Türkiye'de yer alan habere göre, İngiliz edebiyatı denince akla ilk gelen şair ve oyun yazarı William Shakespeare'in adaşı olması nedeniyle de dünya medyasına konu olan Shakespeare'in uzun süredir tedavi gördüğü Coventry and Wrcikshire Üniversite Hastanesi'nde öldüğü açıklandı. BBC, yaşlı adamın uzun süredir devam eden bir hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiğini yazdı. 

?Koronavirüsünü olan ilk kişi ise 90 yaşındaki Margaret Keenan olmuştu.

90 yaşındaki Margaret Keenan koronavirüs aşısı olurken

İngiltere'de Ulusal İlaç ve Sağlık Ürünleri Denetleme Kurumu (MHRA), Türk bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin'in kurucu ortağı olduğu Alman biyoteknoloji firması BioNTech'in Pfizer ile geliştirdiği bu aşının yaygın kullanımına 2 Aralık'ta izin vermişti.



İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler