E-5'te 6 araç birbirine girdi

Üsküdar Boğaziçi köprüsü istikameti Acıbadem mevkiinde meydana gelen zincirleme kazada 6 otomobil birbirini girdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada bir kadın sürücü yaralanırken köprü yolunda trafik yoğunluğu yaşandı.

Yayınlanma: 28.12.2013 - 15:13
Abone Ol google-news

Kaza saat 13.00 sıralarında E-5 karayolu Boğaziçi köprü istikameti Acıbadem mevkiinde meydana geldi. İddialara göre Ahmet Alper Öztürk'ün kullandığı  34 FP 0390 araç kontrolden çıkarak önünde seyreden 34 TA 4858 plakalı otomobile çarptı. Kazaya aynı istikamette ilerleyen 4 otomobilde karışınca ortalık savaş alanına döndü. Kazayı gören diğer sürücüler durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kazada 34 HT 898 plakalı otomobilin kadın sürücüsü yaralandı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılan yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan bir otomobil sürücüsü, "Ne olduğunu anlamadım. Sağ taraftan büyük bir gürültü ile darbe aldım çok hızlıydı“ dedi.

Kaza nedeniyle  köprü istikametine uzun süre trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan otomobiller çekici ile kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler