Erdoğan tepki gösterince Nurettin Yıldız'ın müridi Milli Eğitim Müdürü hesabını kapattı

"Dayak yiyen kadın şükretsin" diyen pedofili savunucusu Nurettin Yıldız'ı attığı twitter mesajları ile savunan Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, AKp Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra önce mesajlarını sildi sonra da hesabını kapattı.

Yayınlanma: 10.03.2018 - 09:01
Abone Ol google-news

6 yaşındaki kız çocuklarının evlenebileceğini savunan, kocasından dayak yiyen kadının  şükretmesi gerektiğini söyleyen Nurettin Yıldız'a tepki gösterenlerin yanısıra destek verenler de olmuştu. Tepkilere karşı Yıldız'ı attığı twitter mesajları ile savunan Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından sonra önce mesajları sildi sonra da hesabını kapattı.

Erdoğan eleştirdi, savcılık harekete geçti... Nurettin Yıldız'a halkı 'tahrik' soruşturması

Pedofili savunucusunun devlet içerisindeki müritleri harekete geçti... Milli Eğitim Müdürü Yıldız'a sahip çıktı

Nurettin Yıldız'a yönelik eleştirileri 'itibarsızlaştırma' olarak değerlendiren Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, sosyal medya üzerinden Yıldız'ı savundu.

Hocası yorgandan kendisi eşofmandan tahrik olan imam hatip öğretmeni, memurluğa devam edecek

Yılmaz mesajından "7 yaşındaki kız çocuklarının evlenebileceğini savunan, baharat, et, kakao ketçap gibi gıdaların 'şehvet uyandırıcı şeyler olduğunu' iddia eden İlahiyatçı Nurettin Yıldız" görüşlerine yer verdi, tepki gösterenleri 'kudurmuş şeytanlar' olarak nitelendirdi. 

Paylaşımlarını silip, hesabını kapattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından Yılmaz önce mesajlarını sildi. ARdındanda hesabını kapattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler