Eski sevgilisini de aynı yöntemle öldürmüş

İstanbul Nişantaşı'nda otomobil içinde telle boğularak öldürülmüş halde bulunan Esra Karsel'in (39) katil zanlısı E.G., tutuklandı. E.G'nin 6 yıl önce hemşire sevgilisini de aynı yöntemle öldürdüğü ortaya çıktı.

Yayınlanma: 14.10.2009 - 07:53
Abone Ol google-news

Şişli'de bir hafta önce otomobilinde ölü bulunan Esra Karsel'in katil zanlısı E.G. tutuklandı.
Şişli Adliyesi'nde, Cumhuriyet savcısına ifade veren E.G. ile eski arkadaşı olduğu öne sürülen kapalı otopark çalışanı Z.Ş, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Mahkemede hakim karşısına çıkan bu kişilerden E.G. tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi, Z.Ş. ise serbest bırakıldı.


E.G.'nin ifadesi

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince, Kadıköy'de bir otoparkta sahte kimlikle yakalanarak gözaltına alınan zanlı E.G'nin ifadesinde, Aralık 2003'te hemşire sevgilisi İlknur Degirmenciler'i boğarak öldürmek suçundan tutuklu bulunduğu Çorum Yarı Açık Cezaevi'nden firar ettikten bir süre sonra Esra Karsel ile Üsküdar'da bir kafede tanıştıklarını söyledi.

Esra Karsel'i kıskançlık duygusu ile boğarak öldürdüğünü anlatan E.G, daha sonra da cesedi otomobiliyle birlikte Şişli'de bir sokağa bıraktığını söyledi.

Askerlik görevini yaptığı birliğinden 2002 yılında firar ettiği belirlenen zanlı E.G'nin, cinayet, yaralama, gasp gibi olaylardan sabıkalı olduğu bildirildi.

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler