Fenerbahçe avantaj yakaladı!

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Fenerbahçe Avusturya’nın Salzburg takımıyla karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Avusturya ekibi Salzburg ile 1-1 berabere kaldı.

Yayınlanma: 31.07.2013 - 18:17
Abone Ol google-news

Salzburg 1 - 1 Fenerbahçe

Maç sonu

Sarı – Lacivertliler; Volkan, Mehmet Topuz, Yobo, Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topal, Emre, Alper, Kuyt, Webo kadrosuyla mücadele ediyor.

3. dakikada sağ kanatan gelişen Salzburg atağında uzak kale direğine gelen topa Soriano vurdu. Meşin yuvarlak, kaleci Volkan’ın elinde kaldı.

12. dakikada Fenerbahçe ceza alanına yakın bölgede topu alan Kampl’in sert şutunda, meşin yuvarlak auta gitti.

26. dakikada ev sahibi ekip, Fenerbahçe yarı alanının ortasında serbest vuruş kazandı. Soriano’nun kullandığı serbest vuruşu, sarı-lacivertli savunma uzaklaştırdı.

29. dakikada Salzburg takımının sağ taraftan kazandığı köşe vuruşunu, Kampl paslaşarak kullandı. Topu önünde bulan Meilinger’in sert şutunda top savunmaya çarparak kornere gitti.

31. dakikada Salzburg takımının sol taraftan geliştirdiği atakta Alan, topla ceza sahasına girdi. Alan’ın ortasında kaleci Volkan, uzanarak topa sahip oldu.

Mücadelenin ilk yarısı 0 – 0 sonuçlandı.

68. dakikada Salzburg Alan’ın golüyle 1-0 öne geçti.

90+3 Baroni penaltıdan attı.

Maç sonu

Fenerbahçe Avrupa arenasında

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında, bugün deplasmanda Avusturya’nın Salzburg takımıyla karşılaşacak. Salzburg’daki Red Bull Arena’da oynanacak mücadele 21.30’da başlayacak ve Smart Spor (D Smart 77. kanal) ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Portekizli hakem Duarte Gomes yönetecek. Sarı - Lacivertliler 6 Ağustos Salı günü oynanacak rövanş öncesi avantajlı bir skor hedeflerken F.Bahçe’nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal ise Red Bull Salzburg mücadelesiyle takımının başında ilk resmi karşılaşmasına çıkacak. UEFA’ya bildirilen kadroda yer verilmeyen Gökhan Gönül ile kadroda ismi bulunmayan Serdar Kesimal, Serkan Kırıntılı ve Samuel Holmen de karşılaşmada forma giyemeyecek.

Yanal: kazanmak için geldik!

lF.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Salzburg maçı için “Avrupa ve Türk spor kamuoyunun dikkatini bu maç üzerine yoğunlaştı. Salzburg’a kazanmak için geldik” dedi. Emenike ve Cardozo transferiyle ilgili soruya Yanal, “2’si de iyi oyuncular. F.Bahçe’nin çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda görüşmeler devam ediyor. İlerleyen günlerde bu konu netleşir. 2 oyuncunun da farklı özellikleri ve değerleri var. F.Bahçe’nin çıkarları için hangisi gerekirse o olacak. Biz Başkanımızla her türlü detayı paylaştık. Kendisi bu konuyla bizzat ilgileniyor” yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler