Galaxy S7’de Snapdragon 820 olabilir!

Samsung’un geçtiğimiz hafta iki yeni modelini duyurmasından sonra sektör sıradaki modellere gözünü çevirdi. Şimdi Samsung tarafından beklenen model Galaxy S7. Güney Kore medyasından gelen bazı söylentilere göre Samsung, Galaxy S7 modelinde Snapdragon 820 kullanmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma: 25.08.2015 - 11:04
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz yıl Qualcomm Snapdragon 810 modelinde yaşanan ciddi ısınma problemleri sebebiyle iki firmanın adı oldukça sık anılmaya başlamıştı. Qualcomm’a bu sorunu çözmek için yardım eden Samsung, şimdi sıradaki modeli için Snapdragon 820’yi test ediyor. Güney Kore’den gelen bilgilere göre Samsung şuan yoğun bir test ve karar sürecinde. Eğer Snapdragon 820, Samsung’un beklentilerini karşılayabilecek düzeyde olursa Samsung bu çipi tercih edecek. Ancak Samsung, Snapdragon 820’den umduğunu bulamazsa Exynos işlemcilerini geliştirmeye devam edecek.
Düşen satış rakamları ile maliyetleri kısma yolunu tercih eden Samsung, Exynos mimarisine yaptığı yatırımlara ara vermek istiyor. Yeni bir Exynos işlemci geliştirmektense, eğer Snapdragon 820, Galaxy S7’de kullanılacak teknolojileri destekleyebilecekse Samsung Snapdragon 820’yi tercih edecek. Ancak tabii ki Galaxy S7 modelinin çıkmasına uzun bir süre var. Dolayısıyla net konuşmak için erken bir dönemdeyiz. Sektörel haberlerin netleşmesi için en azından IFA 2015’in geçmesini beklemek gerek.

Lumia 940 ve Lumia 940XL’ın çıkış tarihi belli oldu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler