Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet gazetesinin manşetinde "Uzun kulakları açıkladı" başlığıyla Hanefi Avcı'nın, müfettişlere verdiği savunmasında cemaatin kendi üyelerini de dinlediğini söylediğini belirtiyor.

Yayınlanma: 30.09.2010 - 06:15
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET 

Uzun kulakları açıkladı

Terör örgütüne yardım iddiasıyla tutuklanan Avcı, üst düzey bürokratlara yönelik dinlemeleri yapan isimleri tutuklanmadan önce mülkiye başmüfettişlerine aktardı. Avcı, yasadışı dinlemeyi İstanbul Emniyeti istihbarat yöneticileri Ali Fuat Yılmazer ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Erol Demirhan’ın yaptığını öne sürdü. Avcı “Latif Erdoğan cemaatin büyüklerinden, onu da dinliyorlar” dedi.

 

HÜRRİYET

Savarona yolcuları

Atatürk'ün ömrünün son günlerini geçirdiği Savarona Yatı'nın iki kez fuhuşta kullanıldığı anlaşıldı. Fuhuş örgütünün finansmanını, Kazak işadamı Tevfik Arif'in sağladığı öne sürüldü.

MİLLİYET

Cips bombası

Milliyet Uşak'ta bir kamyona çarparak parçalanan aracın bagajından çıkan A4 patlayıcıların fotoğraflarına ulaştı. Bombalar cips kutularının içine yerleştirilmişti.

VATAN

Aradaki farka bak

Bir milletvekili kırmızı ışıkta geçti. Hakim 'dokunulmazlığı var' diye cezayı iptal etti. Avrupadakiler ceza alınca koltuğunu bile bırakıyor.

 

RADİKAL

Türkiye Kuzey Irak'ta üs peşinde

Sınırda güvenlik şeridi için Irak hükümeti bekleniyor. 

 

AKŞAM

Sahte kimliklerin sırrı ne

Polis, eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın evinde bulunan ve kendi fotoğrafını taşıyan sahte pasaport ve nüfus cüzdanı ile ehliyetin peşine düştü. Tutuklama sürecinde ortaya çıkan sorulara yanıt aranıyor.

 

SÖZCÜ

PKK'lının bir sözüyle Avcı'yı tutukladılar

Teröristin ifadesine dayanıp düğmeye bastılar. Cemaati deşifre eden Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'yı 'örgüt üyesi'(!) yaptılar

 

HABERTÜRK

Ordu imamının adını verdim

Sivil savcıya konuşmayan Hanefi Avcı, askeri savcıya kitabında geçen 'ordu içindeki imam'ın ismini verdi.

 

SABAH

Gelin mahalleyi rahatlatalım

Başbakan Erdoğan: Bu ülkede ne taraftan olursa olsun, şu mahalle baskısı denilen şeyi ortadan kaldıralım. Herkes hür olsun, rahat olsun.

 

POSTA

Lunaparkta facia

16 yaşındaki liseli Ufuk lunaparkta kendi etrafında süratle dönen 'Ranger' adlı oyuncağa bindi. Aşırı heyecanlanan Ufuk oyuncaktan indikten 15 dakika sonra kalp krizi geçirip öldü.

 

BİRGÜN

PKK'ye sınırdışı çağrısı

Dengeli ve ikna edici adımların atılmasını isteyen DTK Eşbaşkanı Türk; "Provokasyona karşı örgütün barış sürecine zemin hazırlaması açısından silahların Türkiye'nin dışına çekmesinde yarar var" dedi

 

YENİ ŞAFAK

Silahlı PKK'lılar dışarı

Demokratik Toplum Kongresi Eşbaşkanı Ahmet Türk, PKK'ya 'Silahlı güçlerini sınır dışına çek' çağrısı yaptı. Sivil toplum örgütü temsilcileri ve terör uzmanları da 'provokasyon riskinin sıfıra indirilmesi için' silahlı unsurların Türkiye dışına çıkarılması gerektiğini  kaydetti

 

ZAMAN

Yargıtay, mahkemenin yetkisini gasp etti

Cihaner'i kurtarma girişimi hukukçuları ayağa kaldırdı.



 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler