Gazetelerde Bugün

Cumhuriyet manşetinde YGS'deki şifre skandalına isyan eden liselilerin meydanlardaki protestosuna yer verdi. Hürriyet'in manşetinde de 'Apandisit performansı' haberi yer aldı.

Yayınlanma: 16.04.2011 - 06:32
Abone Ol google-news

 

CUMHURİYET

Öğrenciye eylem kilidi


Başbakan’ın ‘provokatörler’ diye nitelediği liseliler İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere çok sayıda kentte YGS’deki şifre skandalını protesto etti. İstanbul’da Taksim ve Galatasaray Lisesi önündeki eyleme veliler, eğitimciler ve sanatçılar da destek verdi. Çok sayıda okulda öğrencilerin eyleme katılmalarını engellemek için okullardaki tüm giriş-çıkışlar kapatıldı.


HÜRRİYET

Apandisit performansı


Yapılan ameliyat sırasında göre kazancı arttıran performans sisteminden sonra ameliyatlarda büyük artış oldu.


MİLLİYET

Kopya kamerada


Türkiye sınavların güvenliğini tartışırken, Uğur Dündar yönetimindeki Star Haber bombayı patlattı. Milli Eğitimin düzenlediği AÖL sınavındaki gözetmenin öğrencilere yanıtları tek tek işaretlemesi, dün ekrena yansıdı.


VATAN

Şifre dosyasına gizlilik kararı


Başsavcıvekili Sakınan, YGS'deki şifre skandalıyla ilgili soruşturmada, 'gizlilik kararı' alındığını açıkladı.


RADİKAL

Sosyetik tazminat

Vücudunda unutulan elyaf nedeniyle ikinci kez ameliyat olan hasta, 'kulüp faliyetleri aksadığı' gerekçesiyle 53 bin lira istedi.

 

AKŞAM

Cihaner Gerçeği

Akşam,CHP'nin 1 ve 2 numarasıyla seçim otobüsünde buluştu. Kılıçdaroğlu ve Tekin, İstanbul'u turlarken, çok tartışılan aday listesini, tercihlerin nasıl yapıldığını, İlhan Cihaner olayının iç yüzünü anlattı.
 

SÖZCÜ

Biz de tatmin olmak istiyoruz Ali Bey!

Üniversite sınavındaki "sehven şifreyi" içine sindiremeyen liseliler başkanı istifaya çağırdı
 

HABER TÜRK

Rüşveti böyle bölüştüler


Ordu'daki rüşvet iddiasının görüntüleri ortaya çıktı. Erdoğan'a gönderilen CD'de milletvekili, belediye başkanı ve müteahhidin para alışverişi görülüyor
 

SABAH

2 Çocuğa servet eşe kuruş yok


Uzan çifti özel protokolle boşandı. İki çocuğu için ayda 20 bin euro ödemeyi kabul eden Uzan, Alara Uzan'a ne tazminat verdi ne de nafaka
 

POSTA

Bebek Dramı


Çocuğu olmadığı için eş ve aile baskısından bunalan, kocasının kendisini boşamasından korkan kadın 'Hamileyim' yalanı attı. 9 ay dolunca hemşire kılığına girip hastaneden bebek çaldı. Yarım saat sonra ambulansla aynı hastaneye gelip "Evde doğum yaptım, bebeğimi kaydedin" deyince de yakalandı
 

BİRGÜN

İtaat etmiyor isyan ediyorlar


Liseli öğrenciler YGS'yi protesto etmek amacıyla  sokaklara döküldü. Polis ve okul müdürlerinin tehditlerine rağmen öğrenciler eylemlerde "şifre değil adalet istiyoruz" dedi.
 

YENİŞAFAK

Yargıtay için de yüz kızartıcı

Fotokopiler üzerinden 'jet tahliye' kararlarına imza atan Yargıtay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e Meclis yolunu kapatacak dosya için ağırdan alıyor. 11. Ceza Dairesi Yüz kızartıcı suçtan hapse mahkum edilen Tekin'in dosyasına 478 gündür el sürmüyor
 

ZAMAN

İhraç edildiğimi 14 yıldır eşimden saklıyordum

"Yazdığı kitapla Seyfi Oktay döneminde çıkarılan CMK'yı eleştirdi' diye meslekten atılan Diyarbakır DGM Savcısı Hüseyin Altın, yıllar sonra gelen adaletin mutluluğunu yaşıyor. HSYK'nın iade-i itibar kararını Zaman'a değerlendiren Altın, referandumda 'evet' diyenlere teşekkür ediyor. İhracını 14 yıl boyunca eşinden bile gizlediğini vurgularken duygulanıyor: "Artık gururla 'emekli savcıyım' diyebileceğim."

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler