Hava alanında gereksiz yasak!

İstanbul Atatürk Hava Alanı'nda, uçuş güvenliği için tehlikeli bulunduğu gerekçesiyle küçük kıl makasları toplanırken, THY yemek ikramında, yolcularına 2 bıçak, 3 çatal veriyor.

Yayınlanma: 17.08.2014 - 22:32
Abone Ol google-news
 
İstanbul Atatürk Hava Alanında, Polis küçük makyaj makasını; uçuş güvenliği için tehlikeli bulup el koyuyor. Ama New Yok, Singapur, Japonya, Frankfurt, Zürih, Mekke dış hat uçuşlarında THY yemek ikramında, yolcularına resimde görülen 2 bıçak, 3 çatal veriyor.
 
Dursun Boran' ın haberine göre, Yine uçaklarda Bira, Viski, Şarap cam şişeleri var. Suç işlemek isteyen bunlarlada suç işler. Bu bıçaklar, el konan makyaj makaslarından daha tehlikeli. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok. Bu gereksiz yasakları kaldırmalı. Yolcuların uçuş öncesi morali bozulmamalı.
 
HER YOLCU POTANSİYEL SUÇLU DEĞİL !
 
Polis, her yolcuya potansiyel suçlu işlemi yapmamalı. Her insan suç işlemek için uçağa binmiyor. Polis uçağa binerken, tırnak makası, makyaj makasını alırken, yada bağaja verilmesini isterken. Uçuş güvenliğini gerekçe gösteriyor. Peki 11. bin fitde uçakla yemek ikramı sırasında, business, ekonomi yolculara verilen bu resimde ki bıçaklar, çatallar tehlikeli değil mi? Uçuş güvenliği ise, herkese plastik bıçak ve çatal verilsin. Business yolculara, cam kadeh bardaklarında ikram yapılmasın.
 
Resim de İstanbul Atatürk Hava Alanı Dış Hat polisinin el koyduğu makas ve uçakda yolculara ikram da verilen bıçaklar, çatallar görülüyor. 
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon