Her yumrukta 'Ben polisim' dedi!

Antalya'da bir akaryakıt istasyonunda kendisine öncelik tanınmasını isteyen polis memuru C.A., istasyonda pompacı olarak çalışan 39 yaşındaki Derviş Mehmet Alpaslan'ı bayıltıncaya kadar dövdü.

Yayınlanma: 04.08.2011 - 17:35
Abone Ol google-news

Önceki geceyarısı Antalya Cumhuriyet Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonunda meydana gelen olay, polis memuru C.A'nın 07 BLP 29 plakalı otomobili ile istasyona gelmesiyle başladı. Bu sırada diğer müşterilerle ilgilenen pompacı Derviş Mehmet Alpaslan işini bitirerek polis memurunun aracına benzin doldurmaya başladı. İddiaya göre, işlemin hızlanmasını istediğini gösteren hareketler yapan polis memuru, görevli pompacının "Kornaya basmanıza gerek yok. Sizinle ilgileniyorum" demesine sinirlendi.

Olayın büyümemesi için akaryakıt pompasını bir başka arkadaşına devreden Derviş Mehmet Alparslan, uzaktaki bir pompada çalışmaya başladı.

Pompacının gitmesine sinirlenen polis memuru C.A. otomobilinden inerek, Alpaslan'ın üzerine yürüdü ve kafa attı. Bununla yetinmeyen polis memuru yere düşürdüğü Alpaslan'a tekme ve yumruk darbeleriyle saldırmaya devam etti. Sanayi Polis Merkezi'nde görevli C.A'nın saldırı anı benzin istasyonunun güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yediği dayağın etkisiyle baygınlık geçiren Derviş Mehmet Alparslan ise olay yerine çağırılan ambulans ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Vatan'ın haberine göre, Hastanenin acil servisinden 3 gün, plastik cerrahi servisinden de 7 gün iş göremez raporu alan Derviş Mehmet Alparslan, "Her vuruşunda ’Ben polisim’ diye bağırıyordu" dedi.

Tedavisinin ardından suç duyurusunda bulunmak için polis merkezine gittiğini aktaran Alparslan, "İfademi alan polis memurları davadan vazgeçmemi istedi. Bana saldıran C.A. ertesi gün karakola gitmiş. Polis memurlarından aracılık yapmalarını, 1 yıllık maaşını bana vereceğini ve şikayetçi olmamamı istemiş. Ancak ben şikayetimden vazgeçmedim. Ayrıca dava da açtım" diye konuştu.

Soruşturma başlatıldı

Antalya'da bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan kişinin, müşteri olarak gelen polis memuru tarafından darbedildiği iddiasıyla ilgili olarak adli ve idari yönden soruşturma başlatıldı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda çalışan görevlinin, Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memurunca görev istirahatinde bulunduğu sırada darp edilmesi olayının ulusal medya organlarına da yansıdığı vurgulandı.

Açıklamada, ''Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde adli yönden, Antalya Emniyet Müdürlüğünce de idari yönden soruşturma başlatılmıştır'' denildi.

Fotoğraf: Vatan


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler