Heykeller, yerleştirmeler, fotogravürler...
Emre Hüner’in yarı kurgusal bir senaryo metni etrafında şekillenmiş yeni üretimlerinden oluşan [ELEKTROİZOLASYON]: Bilinmeyen Parametre Kayıt-Dışı başlıklı kişisel sergisi Arter’de perşembe gününden itibaren görülebilir.

Küratörlüğünü Aslı Seven’in üstlendiği sergide mecralar arasında dolaşarak ilerleyen, doğaçlamaya dayalı, performatif bir üretim sürecini yansıtan heykeller, yerleştirmeler, fotogravürler, serigrafiler, film sekansları ve metinler yer alıyor.
Hüner sergide, film, roman veya mimari yapı gibi formlar arasında aracı bir unsur olarak gördüğü senaryoyu işlevinden bağımsızlaştırıyor ve nihai bir sonuca varmak yerine açık bir üretim yöntemi, bir senaryo yazım süreci öneriyor. Sergi mecralar arasında dolaşarak ilerleyen, doğaçlamaya dayalı, performatif bir üretim sürecini yansıtan heykeller, yerleştirmeler, fotogravürler, serigrafiler, film sekansları ve metinlere yer veriyor. Sergi 5 Aralık’a kadar görülebilir.
Video Haberler
-
Boşanma aşamasındaki eşten ölüm tehdidi
-
Görüntüleri paylaştı: Saray İktidarının umurunda değil
-
Skandal olaya skandal savunma
-
Maske uyarısına 'pes' dedirten cevap
-
Kaftancıoğlu paylaştı: Var, yok, kullanıldı
-
CHP'li kadın vekillerden İstanbul Sözleşmesi tepkisi
-
Boğaz'ı istila ettiler! Havadan böyle görüntülendi
-
CHP'li Altay'tan 'mercedes' tepkisi
-
Bağdat Caddesi'ni birbirine kattı!
-
CHP'li başkandan polise '128 milyar dolar' tepkisi
En Çok Okunan Haberler
-
Gerekirse doktor raporu ile görevden alınmalıdır
-
Bilim Kurulu üyesinden BioNTech aşılarıyla ilgili öneri
-
İçişleri Bakanlığı'ndan Kısmi Kapanma genelgesi
-
Mehmet Ceyhan'dan Sinovac ve Sputnik V açıklaması
-
Yıldırım Akbulut, yaşamını yitirdi
-
Fahrettin Koca'dan 5 kent için uyarı
-
AKP'den 128 milyar dolar nerede sorusuna yanıt
-
İstanbul'da patates ve soğanlara karşılama
-
Devler 80.6 milyar lira kaybetti
-
Kılıçdaroğlu ve 9 milletvekilinin dosyası TBMM'de