iPhone 6s’in bataryası gözüktü!

Sızdırılan 1715 mAh kapasiteli batarya; teknoloji dünyasını ikiye böldü desek yanlış olmaz sanırız.

Yayınlanma: 05.08.2015 - 11:48
Abone Ol google-news

Zira bazıları bu bataryanın 6s’e ait olacağını söylerken bazıları ise bunun daha küçük ekranla geleceği iddia edilen 6c’ye ait olduğu görüşünde.
iPhone 6’da 1810 mAh kapasitesinde bataryaya yer verildiğini düşünürsek iPhone 6s’te 1715 mAh bataryanın bulunması kulağa pek mantıklı gelmiyor.
Ancak diğer yandan Apple’ın yeni cihazı daha ince yapabilmek adına pilden feragat edebileceği de söylentiler arasında yer alıyor.
Daha önce 4 inçlik 5c modelinde 1510 mAh batarya kullanan Apple’ın; batarya kapasitesi konusunda böyle hamle yapıp yapmayacağı ise tam bir soru işareti.
Detaylı bilgilerin gelecek haftalarda ortaya çıkması bekleniyor. Yeni iPhone’un hemen hemen her köşesiyle ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor.
Eskiden barlarda unutularak tüm detaylarıyla karşımıza çıkmayı seven iPhone artık eskisi kadar net bir şekilde sızmasa da cihazın tasarımı ve donanımıyla ilgili bilgiler zaman zaman İnternet ortamında paylaşılıyor. Son olarak iPhone 6s veya 6c modeline ait olduğu iddia edilen bir batarya gün ışığına çıkmış oldu.

WhatsApp’ın yeni özelliği ne oldu?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler