Işıl ışıl meydanlar eğlenceye hazır

İstanbullular yeni yılı meydanlarda, caddelerde coşkuyla karşılayacak. Yılbaşı eğlencelerinin yoğun olarak yaşandığı Taksim meydanı, Nişantaşı, Ortaköy ve Kumkapı başta olmak üzere kutlama yapılacak tüm alanlarda yurttaşların güvenliği için her türlü önlem alındı.

Yayınlanma: 31.12.2011 - 08:15
Abone Ol google-news

Taksim, Nişantaşı, Ortaköy ve Kumkapı yine kutlamaların vazgeçilmez adresi olacak. Yılbaşı eğlencelerinin yoğun olarak yaşandığı Taksim Meydanı, her yıl olduğu gibi bu yıl da ışıklandırıldı. Şişli Belediyesi, 2012’ye Nişantaşı’nda düzenlenecek kutlamayla giriyor. Kentsel Tasarım Projesi kapsamında baştan aşağı yenilenen Abdi İpekçi Caddesi’nde kurulacak sahnede, gece boyunca DJ müzikleri ve çeşitli şovlar sahnelenecek. Bölgenin birçok noktasında yılbaşı ikramları yapılacak. Beşiktaş Belediyesi de yeni yılı Ortaköy Meydanı’nda kutlayacak. Binlerce Beşiktaşlı, Number One DJ’lerinin çalacağı parçalarla dans edecek, ses ve ışık şovlarıyla coşacak. Kutlamaya Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da katılacak.
     

Polis kılıktan kılığa girecek

İstanbul’da yılbaşı eğlencelerinin yoğun olarak yaşandığı Taksim meydanı, Nişantaşı, Ortaköy ve Kumkapı başta olmak üzere kutlama yapılacak tüm alanlarda yurttaşların güvenliği için her türlü önlem alındı. Polis de önlemler kapsamında Noel Baba, ayakkabı boyacısı, kapkaççı, çöpçü ve simit satıcısı kılığına girerek görev yapacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Taksim, Nişantaşı, Bakırköy ve Sultanahmet meydanları, Anadolu yakasında da Bağdat Caddesi gibi kutlamaların yoğun olduğu bölgelerde her türlü önlemi alacak. Bu gece eğlence yerleri ve restoranlar başta olmak üzere işletmeler, zabıta görevlileri tarafından denetlenecek. Yılbaşını eğlence mekânlarında kutlayacak yurttaşların evlerine güvenle ulaşması için toplu ulaşım araçları gece saatlerinde de çalışmaya devam edecek. İETT, hazırlanan normal ve ek sefer programına göre otobüs seferleri gerçekleştirecek. Yurttaşlar, İETT ile ilgili sorun ve şikâyetlerini 372 22 22 No’lu telefona iletebilecekler. ULAŞIM AŞ’ye bağlı hizmet veren tüm raylı sistem hatlarında gece 02.00’ye kadar hizmet verilecek. Şehir hatları vapurları ise sabah saat 05.00’a kadar ücretsiz hizmet verecek. Yurttaşlardan ve ilçe belediyelerinden merkeze gelen başvurular üzerine ekipler ilgili yerlerde kontrollerini yapacaklar ve şikâyetler 0212 521 84 65 / 3 hat numaralı telefona iletebilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler