İskenderun Belediye Başkanı AKP'li Fatih Tosyalı koronavirüse yakalandı

İskenderun Belediye Başkanı AKP'li Fatih Tosyalı, bir ay içerisinde 5 kez koronavirüs testi yaptırdığını, sonuncusunun ise pozitif çıktığını duyurdu. Tosyalı'nın çok sayıda test yaptırabilmesi ise dikkat çekti.

Yayınlanma: 06.09.2020 - 21:16
İskenderun Belediye Başkanı AKP'li Fatih Tosyalı koronavirüse yakalandı
Abone Ol google-news

AKP'li Hatay İskenderun İlçe Belediye Başkanı  Fatih Tosyalı, koronavirüse yakalandı. Tosyalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, çeşitli nedenlerle son 1 ay içerisinde 5 kez koronavirüs testi yaptırdığını, sonuncusunun ise pozitif çıktığını duyurdu. 

 Tosyalı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Son bir ay içerisinde çeşitli nedenlerle 5 defa Covid-19 testi yaptırdım. Son yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu pozitif çıkmıştır.

Sonucu öğrendiğim andan itibaren evimde istirahat halindeyim. Genel sağlık durumumda Allah'ıma çok şükür herhangi bir olumsuzluk yoktur. Takibimdeki rutin işleri evimden yürütüyorum.

Başta Sağlık ilçe Müdürümüz Dr. Volkan Yeter ve Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım olmak üzere, Covid- 19 servisi çalışanı değerli doktor, hemşire ve tüm sağlık personeline yüksek ilgilerinden dolayı can-ı gönülden teşekkür ederim. Bu hastalık nedeni ile şifa bekleyen herkese dua ediyor, dualarınızı bekliyorum.”

Ayasofya'da namaz kılarak koronavirüse yakalanan AKP Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun 1 ayda 8 test yaptırdığını söylemesi büyük tepki çekmişti.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayi (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil de düzenli olarak test yaptırdığını açıklamıştı:

"Değerli dostlarım, düzenli olarak yaptırdığımız Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Hamdolsun, şu an genel sağlık durumumun iyi olmakla birlikte karantinada gözlem altında olacağım. Dualarınız ile bu süreci atlatacağım inşallah. Allah'a emanet olun."


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler