'Kaç-Ak Saray' için 'israfa karşıyım' diyen Arınç'tan bir çıkış daha

Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapılan 'Kaç-Ak Saray'ı için israf çıkışında bulunan Başbakan Yardımcısı Arınç'tan bir çıkış daha geldi.

Yayınlanma: 09.11.2014 - 09:56
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yapılan “Kaç-Ak Saray” hakkında “Burada 1 katrilyonun üzerinde masraf yapıldı. Rakam yüksek, bu yükseklik neden kaynaklanıyor, tartışılabilir. İsrafa  karşıyım” diyen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eleştirilerini sürdürdü.

Bursa’da MÜSİAD toplantısında konuşan Arınç, “Devletin içindeki israf yüreğimi sızlatıyor. Bazı kamu kurumları için ödenen kiraları duydukça utanıyor ve üzülüyorum. Beş bin kişinin bulunduğu Meclis  yerleşkesi içinde, 300 trilyonluk bütçemiz vardı. İsrafı önleme noktasında deli oldum, hasta oldum. Benimle alay ediyorlardı. ‘Tutumlu başkan’ diyorlardı. Boş yere akan sudan bile biz sorumluyuz. Kocaman ruloları çöp sepetine atan bürokraside valla kâğıt para bassanız yetişemezsiniz. Bazı kamu kurumları için ödenen kiraları duydukça utanıyor ve üzülüyorum. İsraf olmamalı. Allah israf edenleri  sevmez. Allah bize imkân verdi diye israf etme hakkımız yok. Lüks hayat özlemimizi bu ülkenin  çocuklarına yerleştirmeye çalışanlar var” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler