Kanadoğlu ifade verdi

Onursal Yargıtay Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, Ergenekon soruşturması kapsamında Beşiktaş Adliyesi'nde ifade verdi.

Yayınlanma: 08.01.2010 - 10:15
Abone Ol google-news

Ergenekon soruşturması kapsamında ifadesine başvurulan Onursal Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu, İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden saat 14.00 sıralarında çıkan Kanadoğlu, basın mensuplarına bir açıklama yaptıktan sonra aracına binerek adliyeden uzaklaştı.


"Delilleri topluyoruz"

Onursal Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu'nun ifadesini alan İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Turan Çolakkadı, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden ayrılırken gazetecilerin, Kanadoğlu'nun hangi TCK maddesi kapsamında sorgulandığı ve ifadesinin içeriğiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Soruşturmanın gizli olduğunu hatırlatan Çolakkadı ''Delilleri topluyoruz. Ne desek doğru olmaz. Deliller toplanınca her şey ortaya çıkacak'' dedi.

Sabih Kanadoğlu'na çok sayıda soru yönelttiklerini belirten Çolakkadı, ''Kanadoğlu'nun hangi iddianamede yer alacağının'' sorulması üzerine de bunun şu aşamada belli olmadığını söyledi.

Çolakkadı, ''Kanadoğlu'nun hangi sanıklarla ilişkisi olduğu'' yönündeki soruya karşılık da, açılan Ergenekon davalarının iddianamelerinde bu konunun yer aldığını kaydetti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler