Katil zanlısı, ölen kişinin aracını kullanırken yakalandı

Muğla'da 4 gün önce ormanda cesedi toprağa gömülü bulunan Mustafa Yıldırım'ın katil zanlısı, maktulun aracını kullanırken gözaltına alındı.

Yayınlanma: 07.04.2015 - 09:30
Abone Ol google-news



Menteşe ilçesinde cesedi toprağa gömülü halde bulunan Mustafa Yıldırım'ın katil zanlısı, Marmaris'te, maktulün arabasını kullanırken yakalandı.

Kafaca Mahallesi'nin Kısıklı mevkisinde 4 gün önce yazlığı bulunan bir kişi, tarlanın kenarında yağmur suları ile çöken yeni kazılmış alanı fark etti. Bölgeyi kürekle kazan söz konusu kişi, ceset görünce durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede cesedin Mustafa Yıldırım'a (50) ait olduğu belirlendi. Yıldırım'ın başka bir yerde başından iki kurşunla vurulduktan sonra söz konusu yere getirilerek gömüldüğü tespit edildi.



Olaydan sonra kaybolan Yıldırım'ın 48 NE 509 plakalı minibüsünün bulunması için araştırma başlatıldı. Minibüsün 27 Mart'ta Marmaris'e giriş yaptığı anlaşıldı. Araç, Armutalan Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndakibir  akaryakıt istasyonundan çıkarken, polis ekipleri tarafından durduruldu. Sürücü Okan E. (36) gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada cinayette kullanıldığı düşünülen ruhsatsız bir tabanca ve kar maskesi bulundu.

Marmaris Polis Merkezine getirilen araçta maktule ait olduğu sanılan kan izlerine rastlandı. Zanlı, Marmaris Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından Muğla'dan gelen İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler