Kazalar can almaya devam ediyor

Yapılan uyarılara ve alınan önlemlere rağmen trafik kazaları can almaya devam ediyor... Erzincan ve Van'da farklı sebeplerden iki trafik kazası meydana geldi. Kazalarda toplam 8 kişi hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 27.06.2011 - 11:41
Abone Ol google-news

Kars'tan İstanbul'a giden Fahrettin Demir yönetimindeki 34 Turgut Reis 009 plakalı yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas karayolunun 19. kilometresi Ahmetli Köprüsü mevkisinde, karşı yönden gelen 34 GA 2151 plakalı otomobille çarpıştı. Bölünmüş yol çalışması nedeni ile tek şeride düşen yolda otomobil otobüse çarptıktan sonra orta refüje düştü. Kazada, otomobilde bulunan 5 kişi öldü.

Otomobil içerisinde hayatını kaybeden 5 kişinin ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın yakınları olduğu ortaya çıktı.

Kazada hayatını kaybeden 2’si kadın 5 kişinin kimlikleri belirlendi. Sürücü Yasin Avşar(54) eşi Fatma Avşar (51) , çocukları Kenan Avşar (31) ve yakınları Dilek Avşar(38) ile 18 yaşındaki Bayram Kılıç hayatını kaybetti.
 

Düğün dönüşü kaza: 3 ölü

Van'da ise, düğün dönüşünde lastiği patlayan otomobilin devrilmesiyle meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Erçek beldesi Mezra köyündeki düğün sonrasında Muradiye ilçesine dönmekte olan Bedri Kara yönetimindeki 65 EV 761 plakalı otomobil, Van-Özalp karayolunun 14. kilometresinde arka lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada, sürücü Kara (35) ile eşi Mevlüde Kara (30) ve Derya Turgal öldü, araçta bulunan 3 kişi de yaralandı.

Çevredekilerin yardımı ile araçtan çıkarılan yaralılar, Van'daki hastanelerde kaldırıldı. Kaza yerine gelen ölen kişilerin yakınları, sinir krizleri geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler