'Kemal Gürüz kurban seçildi'

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, "İlahlar bu kez kurban olarak Prof. Dr. Kemal Gürüz'ü seçtiler. Sayın Hüseyin Çelik 'hak yerini buldu' diye açıklama yaparken kendisinin de bu ilahlar içinde yer aldığının ilanını da yapmıştır" dedi.

Yayınlanma: 28.06.2012 - 14:07
Abone Ol google-news

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ile İstanbul Milletvekili Nur Serter, TBMM'de ortak basın toplantısı düzenledi. "İlahlar kurban istiyor" diyen Serter, şöyle dedi:

"AKP'nin kin ve intikam operasyonları durmak bilmiyor. İlahlar bu kez kurban olarak Prof. Dr. Kemal Gürüz'ü seçtiler. Kemal Gürüz kimdir, Gürüz uluslar arası üne sahip bir bilim insanıdır. Ama ilahlar kurban istemiştir ve ilahlar kimi gazete köşelerinde kimi Meclis sıralarında kurban olarak bu kez Kemal Gürüz'ü seçmiştir. Sayın Hüseyin Çelik 'hak yerini buldu' diye açıklama yaparken kendisinin de bu ilahlar içinde yer aldığının ilanını da yapmıştır.
İlahların daha fazla kurban istemesinin önüne geçmek için ben Türkiye'de herkesi sağduyuya davet ediyorum."

Dilek Akagün Yılmaz da, Meclis Genel Kurulu'nda dün akşam Torba Yasayı görüşmeye başladıklarını belirterek, "11. maddesinde çok önemli bir düzenlemeyi gerçekleştirdik. Bu yıl üniversite sınavlarına giren gençlerimizin ağırlıklı ortaöğrenim başarı puanından yararlanamaması nedeniyle çok ciddi hak kayıpları vardı. 11. maddeyle şöyle bir değişiklik yapıldı. Bu yıl için sınava giren üniversite sınavlarına giren gençler açısından ağırlıklı ortaöğrenim başarı puanının yeniden geçerli olması. Ancak sadece bu yılkiler için geçerliydi. Biz bir önerge verdik, halen okuyan da gençlerimizin de hakkı korunsun. Ne yazık ki AKP tarafından kabul edilmedi" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler