MHP'de heyecanlı bekleyiş

Oy verme işleminin tamamlanmasıyla MHP'de de heyecanlı bekleyiş başladı. Çok sayıda partili ve gazeteci, sonuçları genel merkezin hemen önüne ve girişine kurulan iki dev ekrandan takip ediyor.

Yayınlanma: 12.06.2011 - 16:26
Abone Ol google-news

MHP Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarının anında duyurulması için bütün hazırlıklar yapılmış durumda. Pek çok partili seçim sonuçları öğrenmek ve partilerine destek vermek üzere MHP'ye akın etti. Partililerin yanı sıra pek çok canlı yayın aracı da, MHP Genel Merkezi önünde konuşlandı. Partililer ve basın mensupları için genel merkezin hemen önüne ve girişine iki dev ekran kuruldu. Yine genel merkezin giriş katı canlı yayınlar için hazırlandı.

 

Bahçeli Genel Merkez'de

Oyunu Ankara'da kullanan MHP Genel Başkanı Bahçeli, seçim sonuçlarının 2. kattaki makam odasından takip ediyor. Bahçeli pek çoğu seçim bölgesinde olan Genel Başkan Yardımcılarından da sürekli bilgi alıyor. Öte yandan seçim yasaklarına rağmen, genel merkez ve etrafındaki parti bayraklarının da kaldırılmadığı dikkat çekti.

 

MHP'de buruk sevinç

MHP Genel Merkezi önündeki coşku yerini buruk bir sevince bıraktı. MHP'nin barajı geçmesine karşın beklenen oy oranına ulaşılamaması, partililerde moral bozukluğuna neden oldu.

Sandıkların neredeyse yüzde 80'inin açıldığı şu dakikalarda, MHP Genel Merkezi önünde bekleyen partililer buruk bir sevinç yaşıyor. Sonuçları genel merkezin girişine kurulan dev ekrandan takip eden partililerde, MHP'nin barajı geçmesine karşın beklenen oy oranına ulaşamaması coşkuyu da azalttı. Parti genel merkezinde, şu ana kadar gelen sonuçlar parti yöneticilerini de tatmin etmedi.

Sonuçları ikinci katta bulunan makam odasındaki televizyondan takip eden MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ise kesin sonuçların açıklanmasının ardından bir açıklama yapması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler