Minibüs evin üstüne düştü, havada asılı kaldı
Kartal'da, aküsü biten ve yokuş aşağı hareket ettirilerek çalıştırılmak istenen minibüs, sürücünün kontrolünden çıktı. Tek katlı bir evin üstüne düşen minibüs havada asılı kaldı. Şoför yaralandı.
Kaza, saat 14.30 sıralarında, Hürriyet Mahallesi'nde, Seyfi Sokak ile Gazi Oğuz Uçar Sokak'ın kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre, sürücü Yunus Bıçak, yokuş aşağı duran ve aküsü bitmiş olan minibüsünü hareket ettirerek çalıştırmak istedi. İlk denemede başarılı olamayan Bıçak, hareket halindeki minibüsü durduramadı. Yokuş aşağı hızlanan minibüs, iki sokağın kesiştiği yerden aşağıya, tek katlı müstakil bir evin üstüne uçtu. Minibüs havada asılı kalırken, sürücü Yunus Bıçak araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye erleri Bıçak'ı minibüsün içerisinden çıkardı.
Yaralı sürücü Yunus Bıçak'ın minibüsten kurtarılması amatör kamera tarafından kaydedildi. Sürücü ambulansla Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi' kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sırasında evde kimsenin olmadığı öğrenildi.
'ARABA ÇALIŞMAYINCA FREN TUTMAMIŞ'
Kazayı gören bir vatandaş, “Biz evde komşu ile birlikte oturuyorduk. Bir gürültü sesi duyduk. Bir baktık ki, araba uçmuş. Arabanın içerisinde adam, yaralı. Komşumuzun bir tanesi teselli etmeye çalışıyordu. Ben yan taraftaki komşusuyum. Kaza sırasında evde kimse yoktu. Adam yukarıdan aşağı arabayı vurdurmak istemiş. Araba çalışmayınca fren tutmamış. Sonra da araba böyle uçmuş" dedi.
Video Haberler
-
Acil serviste dehşet saçmıştı: İfadesi şaşırttı
-
AKP'lilerin verdiği yanıt dikkat çekti
-
İstanbul Diş Hekimleri Odası’ndan Şeyma Biran açıklaması
-
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: 199 kişi yakalandı
-
İstanbul'da silahlı kavga: Bir sivil polis yaralandı
-
TIR’lardan oluşan düğün konvoyuna 8 bin TL ceza
-
Sünnet faciası: Çocuğun cinsel organı kesildi
-
Firari Arif Erdem ortaya çıktı: Aylar sonra ilk kez görü
-
Ormanda erkek cesedi bulundu
-
Pencereye çağırıp, tabancayla yaraladılar
En Çok Okunan Haberler
-
'Yakında hesaplara tek tek el konulacak'
-
'El sıkışmadı' iddiasına fotoğraflı yanıt geldi
-
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon beklentisi
-
Saray'ın Demirtaş planı
-
AKP'lilerin verdiği yanıt dikkat çekti
-
Saray'ın Demirtaş planı
-
Firari Arif Erdem ortaya çıktı
-
Süper Lig'de 2021-2022 sezonu geride kaldı!
-
Otomobil fiyatlarına dev zam!
-
AP lideri: Tehditler geliyor!