Öğrenci yurdunda zehirlenme!

Muğla Fen Lisesi yurdunda kalan ve akşam yemeğinin ardından rahatsızlanan 61 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Yayınlanma: 30.11.2011 - 10:53
Abone Ol google-news

Muğla Fen Lisesi'nin yurdunda kalan öğrencilerin 61'inde, akşam yemeğinin ardından mide bulantısı, karın ağrısı ve baş dönmesi şikayeti görülmeye başladı. Öğrenciler, ambulanslarla Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Özel Muğla Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldı.

Muğla Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Karabulut,  27 öğrencinin Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 34 öğrencinin de Özel Muğla Yücelen Hastanesi'ne kaldırıldığını bildirdi. Karabulut, öğrencilerin yapılan ilk müdahalenin ardından taburcu edildiklerini, iki öğrencinin tedavisinin ise sürdüğünü belirtti.

Karabulut, ''Sağlık ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekipleri zehirlenmenin nedenini araştıracaklar. Öğrencilerin yemek yedikleri kaplardan ve yemeklerden numune alınarak incelenecek. Olayla ilgili idari soruşturma başlatıldı. Öğrencilerin sağlık durumları iyi ve hayati tehlikeleri söz konusu değil'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler