Şehit er toprağa verildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki çatışmada şehit olan jandarma er Adem Ödemiş'in cenazesi, Silopi ilçesinde toprağa verildi.

Yayınlanma: 03.11.2012 - 13:13
Abone Ol google-news

Lice ilçesi Duru Jandarma Karakolu Narlı üs bölgesine dün teröristlerce yapılan saldırıda şehit olan er Ödemiş'in Türk bayrağına sarılı cenazesi, helikopterle Ortaköy Jandarma Karakol Komutanlığı'na getirildi.

Burada gerçekleştirilen cenaze törenine Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, Silopi Kaymakamı Suat Demirci, 172. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kemal Cuştan, İl Müftüsü Abdullah Kaplan ile şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Kaplan tarafından kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi, Kürtçe ağıtlar ve gözyaşları arasında Çiftlik köyü mezarlığında toprağa verildi.

Bu sırada şehidin annesi Besna Ödemiş sinir krizi geçirdi. Şehidin babası ve kardeşlerini ise Vali Özkan teselli etmeye çalıştı.

Öte yandan şehidin dün annesini arayarak helallik istediği, 2 gün sonra da izne geleceğini söylediği öğrenildi.

Diyarbakır-Bingöl karayolu Hani yol ayrımında bulunan Duru Jandarma Karakol Komutanlığı Narlı üs bölgesine dün teröristlerce yapılan saldırıda er Ödemiş şehit olmuş, 1'i ağır 6 asker yaralanmıştı. Çatışmada 3 PKK'lı ölü ele geçirilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler