Şişli'de miting gibi Cumhuriyet kutlaması

Cumhuriyetimizin 95. yılı nedeniyle Şişli'de düzenlenen kutlama etkinliği mitinge dönüştü. Şişli Meydanı'nı dolduran on binlerce yurttaş, sanatçı Kenan Doğlu'nun şarkıları eşliğinde coşkuyla Cumhuriyeti kutladılar.

Yayınlanma: 29.10.2018 - 13:57
Abone Ol google-news

Şişli Kent Konseyi tarafından düzenlenen etkinliğe binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla. Kenan Doğulu'nun sahne aldığı kutlamada yurttaş 10. Yıl Marşı'nı sanatçıyla birlikte söyledi.

Kutlamaya Şişli eski belediye başkanı CHP'li Mustafa Sarıgül de katılarak vatandaşlara hitap etti. Sarıgül buradaki konuşmasında, önümüzdeki yıllarda Cumhuriyet'in daha büyük coşkuyla kutlanacağını belirtti Sarıgül şunları söyledi:

"Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları Cumhuriyet'i kurmasalardı bugün bu ülkede özgürce yaşayamazdık. Onlara çok şey borçluyuz. Çünkü onlar, toprakları işgal edilmiş bir ülkenin halkına yeniden özgürlük ve bağımsızlığı armağan ettiler. Kurtuluş savaşımızın ilk adımı Şişli'deki Atatürk evinden atıldı. Cumhuriyetimizin 100. yılını Şişli'de çok daha büyük coşkuyla kutlayacağız"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon