Zeytin Dalı harekatı bölgesindeki üsse saldırı: 2 şehit
MSB'den yapılan açıklamada "Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize 07 Nisan 2021 tarihinde terör örgütü mensuplarınca tanksavar silahı ile yapılan taciz atışı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur" denildi.

Milli Savunma Bakanlığı, "PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekât bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 Kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, verilen karşılık sonucu ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirilmiştir" açıklaması yaptı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekât bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 Kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, verilen karşılık sonucu ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Şehit olan Kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."
2?? Bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Şehit olan Kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) April 7, 2021
Video Haberler
-
Antalya'da trafikte skandal görüntüler
-
İstanbul'da baskın anı! İçerisi böyle görüntülendi
-
Trafik kazasında can pazarı! Yaralılar var
-
Erdoğan ve İmamoğlu anmada bir arada
-
Taksicinin vurulma anı kameraya böyle yansıdı
-
Kuduz vaşak dehşeti! Eşine yapışan hayvana silah çekti
-
Afiş de tıpkı 128 milyar dolar gibi uçup gitti
-
Arkasından gizlice yaklaşıp dehşeti yaşattı
-
Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken paylaşım
-
Nihat Hatipoğlu'na 'astral seyahat' sorusu gündem oldu
En Çok Okunan Haberler
-
Son anket açıklandı: MHP seçmeninden Erdoğan'a şok!
-
Mısra Öz Sel yoğun bakıma alındı
-
CHP'nin İstanbul'daki binaları kapatıldı
-
Araç sahipleri dikkat: 1 Mayıs'ta yürürlüğe giriyor!
-
Toprak kayması nedeniyle bir apartman tahliye edildi
-
Yetkim var dedi ve uyardı: Hemen iptal ederim, acımam!
-
Erkan Oğur adına özür diledi
-
Show TV’den ‘Güldür Güldür Show’ kararı
-
Erbakan'dan 'kısırlaştırma' iddiası
-
Koronavirüse yakalandığını duyurdu, 10 saat sonra öldü