Trabzonspor sıkıntılı gidiyor

Trabzonspor, yarın Turkcell Süper Lig'de karşılaşacağı Kayserispor deplasmanına sıkıntılı gidiyor. Bordo-Mavili takımda Selçuk'un yanı sıra antremanda sakatlanan Colman ve Ceyhun'un durumunun maç saatinde belli olacağı bildirildi. Trabzonspor, ligde Kayserispor deplasmanında son 3 sezondur galip gelme başarısı gösteremiyor.

Yayınlanma: 27.11.2008 - 10:25
Abone Ol google-news

Turkcell Süper Lig'de yarın Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, Kayseri'ye sıkıntılı gidiyor.

Ligin son 4 haftasını lider olarak kapatan ve yarın Kayserispor'u yenerek liderliğini sürdürmeyi hedefleyen bordo-mavili takımda, sakatlıkları süren kaleci Tolga Zengin ve Selçuk İnan'ın yanı sıra, Arjantinli oyuncu Colman ve Ceyhun'un da antrenmanda sakatlandıkları bildirildi.

Kulüp doktoru Hakan Ayaz, yaptığı açıklamada, Selçuk'un belindeki hafif ağrılarının sürdüğünü, Colman'ın kasığında problemi olduğunu, Ceyhun'un ise antrenmanda sağ ayak bileğine darbe aldığını söyledi. Bu oyuncuların tedavilerinin yoğun bir biçimde sürdüğünü ifade eden Ayaz, ''Selçuk, Colman ve Ceyhun Kayseri'ye gelecekler. Ancak bu oyuncuların durumu maç öncesi yapılacak kontrollerden sonra belli olacak'' dedi. Kaleci Tolga Zengin'in ise bir süre daha takımdan ayrı kalacağı belirtildi.

Trabzonspor'un, yarınki karşılaşmaya Sylva, Serkan, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Selçuk, Colman, Yattara, Gökhan ve Umut 11'i ile çıkması bekleniyor.

Orta alanda Selçuk veya Colman'dan birinin forma giyememesi halinde teknik direktör Yanal'ın savunmanın sağındaki Serkan'ı orta alanda görevlendirip, Tayfun'u bu oyuncunun yerine oynatması bekleniyor.


Trabzonspor, 16-4 üstün

Trabzonspor ile Kayserispor yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte ligde 25. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 24 maçta, bordo-mavililerin galibiyetlerde 16-4 üstünlüğü bulunuyor. 4 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, 44 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 23 gol gördü.

 

Kayseri'de 3 yıldır kaybediyor

Trabzonspor, ligde Kayserispor deplasmanında son 3 sezondur galip gelme başarısı gösteremiyor. En son 2004-2005 sezonunda 3-0'lık galibiyetle Kayseri'den dönen bordo-mavili takım, 2005-2006 sezonunda 4-2, 2006-2007 ve geçen sezon 1-0'lık mağlubiyetler aldı. Trabzonspor, dış sahada toplam 12 maçta, 6 galibiyet, 4 mağlubiyet, 2 beraberlik elde etti. 2 takım arasında en farklı galibiyeti Trabzonspor, 1994-95 sezonunda 5-2'lik sonuçla elde etmişti. En gollü maç ise 1997-98 sezonunda Kayseri'de Trabzonspor'un 6-5'lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşma olmuştu.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler