TRT'de koronavirüs vakası!
10 bine yakın çalışanı bulunan TRT’de ilk koronavirüs vakası ortaya çıktı.

TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren’in TRT’deki ilk koronavirüs vakasını paylaştığı bildirildi.
Medyaradar’ın haberine göre; 10 bine yakın çalışanı bulunan TRT’deki ilk vaka 56 yaşındaki bir yayın şefi. Daha önce beynindeki bir rahatsızlık nedeniyle ameliyat geçiren çalışanın hastanede yaptırdığı testler pozitif çıktı.
ÇALIŞANLARIN ÇOĞU EVDE
TRT’de geçtiğimiz haftalarda alınan önlemler kapsamında birçok çalışanın görevlerini evden sürdürmesi istenmiş ancak içeriden çalışması gereken personeller dönüşümlü olarak görev başında olmaya devam etmişti. Kurumda kronik hastalığı olan ve hamile personel için ise izin yazılmıştı.
REJİDE ORTAM GERİLDİ
İlk vaka sonrası TRT’de, spikerler ve stüdyo kameramanları ile Bilim Kurulu üyelerinin "riskli ortam" dediği Sevgi Stüdyosu rejisinde çalışanların ise büyük bir panik yaşadığı ve ortamın iyice gerildiği şimdilik gelen haberler arasında.
Video Haberler
-
'Hükümetin değişmesi lazım'
-
'Destek mestek vermiyorum'
-
Kavgada ısırılarak koparılan kulağını martı kaptı
-
Ümraniye'de cip apartman boşluğuna düştü
-
Hatalı teşhis iddiası! Küçük çocuğun testisi alındı
-
Polis merkezinin bahçesi galeriye döndü
-
O anlar kameraya işte böyle yansıdı
-
Romalılar şampiyonluğu doyasıya kutladı
-
2 bin 800 yıllık mühür
-
Motosikletlinin feci ölümü
En Çok Okunan Haberler
-
Emniyette canlı bomba alarmı!
-
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
-
3600 ek gösterge çalışması tamamlandı
-
Erdoğan'a kötü haber: Seçmen 'asla' dedi
-
Atatürk Havalimanı için uçuş yasağı
-
Kılıçdaroğlu'na 100 bin TL tazminat cezası
-
TURKEN hakkında konuşmamız lazım
-
'Erdoğan kendi kabuğuna çekiliyor'
-
'Türkiye’de şu an laiklikle ilgili sorun yok'
-
Türkiye tahmini değişti: 17 puanlık artış!