Turgay Güler'e göre koronavirüsü, Allah'a savaş açan bir avuç aile yaymış

AKP'ye yakınlığıyla bilinen yazar Turgay Güler, koronavirüsün 'Allah'a savaş açan bir avuç ailenin saldırısı' olduğunu ileri sürdü

Yayınlanma: 18.03.2020 - 20:03
Turgay Güler'e göre koronavirüsü, Allah'a savaş açan bir avuç aile yaymış
Abone Ol google-news

Dünyada ve Türkiye'de binlerce insanın yaşamını yitirmesine neden olan ve hala etkisi devam eden koronavirüs salgını hakkında bir yorum da yandaş yazar Turgay Güler'den geldi. Güler, koronavirüs salgınını "biyolojik saldırı"  başlatmak isteyen bir avuç ailenin yaydığını öne sürdü. Güler'e göre ABD Başkanı Donald Trump da bu ailenin hedefindeymiş. 

Çıktığı programlarda ve yazılarında  sarf ettiği sözleri ve tutumuyla sık sık eleştirilen Turgay Güler, yine  AKP'ye yakınlığıyla bilinen Akşam gazetesinde “Bu bir biyolojik saldırıdır” başlıklı bri yazı kaleme aldı. Güler'in o yazısı şöyle;

“Koronavirüsün sebep olduğu korku ve panik, verdiği zarardan kat be kat fazla! Bir başka ifadeyle günün sonunda bu virüs insan ırkını yok edecek değil ama ekonomileri batıracak. Mesele tam da bu. Bunu söylediğim vakit anında şu tepkilere maruz kalıyorum; ‘İyi de ABD ve İsrail, onlar da bu virüsle boğuşuyor. Nesi biyolojik saldırı’? Cevabı çok basit. Dünyayı onlar idare etmiyor. ABD dediğiniz her ne ise, o sadece bir bedenden ibaret. İsrail de öyle. Kötü ruh, kötülüğünü bu ülkelerin bedenlerini kullanarak yapıyor! O halde soru şu. Kim bu kötü ruh? İşte cevabı! Tanrılık iddiasında olan bir avuç aile! Kendilerini, kurdukları bu küresel sistemin Tanrısı olarak görüyorlar.”

***

“ABD Başkanı Trump, 25 Eylül 2018’de BM Genel Kurulu’nda ne demişti hatırlayalım?

“Amerika, Amerikalılar tarafından yönetilir. Küreselleşme ideolojisini reddediyoruz ve yurtseverlik öğretisini benimsiyoruz.”

İşte bu sözleri nedeniyle Trump, kendisini sistemin Tanrısı olarak gören bir avuç ailenin hedefinde. Çünkü Trump kötü ruha ‘çık bedenimden’ dedi. Erdoğan da yıllardır diyor, savaşıyor.

***

“Kendisini sistemin Tanrısı olarak gören bu bir avuç ailenin derdi ne? Çok basit! Allah’a savaş açıyorlar. Onların dininde Allah’ın haram kıldığı her şey helal, helal kıldığı her şey haram. Amaçları da şu, kötülüğü arttır, kıyameti erkene çek, Mesih gelsin, sonsuz hayata ulaş. Dinlerinin adı da Evangelizm…”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler