TÜSİAD'dan 1 Mayıs mesajı

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, "Çalışma yaşamının, iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere, çok daha iyi standartlara kavuşturulması, devlet, işçi ve işveren kesimlerinin işbirliği yapması gereken en önemli konudur" diyerek TÜSİAD Yönetim Kurulu adına tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı.

Yayınlanma: 30.04.2012 - 13:50
Abone Ol google-news

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne ilişkin bir mesaj yayınladı. Boyner, "Çalışma yaşamının, iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere, çok daha iyi standartlara kavuşturulması, devlet, işçi ve işveren kesimlerinin işbirliği yapması gereken en önemli konudur. Emeğe ve çalışan haklarına saygının ve sosyal diyaloğun gelişmesi, demokratik kültürümüzün de gelişmesine katkı sağlayacaktır" dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, bu konuların öneminin bir kez daha güçlü şekilde kamuoyu gündemine gelmesine vesile olduğunu belirten Boyner, "Ayrıca, 1 Mayıs 1977'de yaşanan menfur olayın halen aydınlığa kavuşturulmamış olması vicdanları sızlatmaya devam etmektedir. Geçen yıl olduğu gibi, tüm faili meçhul cinayetlerin bir an önce aydınlatılması dileğimizi tekrarlıyoruz. TÜSİAD Yönetim Kurulu adına tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlarım" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler