VOSVOS'lardan Cumhuriyet turu

Ankara Volkswagen Dayanışma Derneği (VOLKSDER) üyesi 100'ü aşkın Volkswagen sahibi, araçlarıyla Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla başkent caddelerinde tur attı.

Yayınlanma: 29.10.2009 - 13:00
Abone Ol google-news

Bir alışveriş merkezinin otoparkında bir araya gelen dernek üyeleri adına konuşan VOLKSDER Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Berber, daha önce de önemli günlerde bu tür etkinlikler düzenlediklerini ancak Cumhuriyet Bayramı'nın kendileri için daha anlamlı olduğunu söyledi.

Cumhuriyet aşkı ve Ulu Önder Atatürk'ün Türkiye'ye kazanımlarını idame ettirme çabasının bugün çok daha hassas ve duyarlı bir boyut kazandığını belirten Berber, Cumhuriyetin nasıl kazanıldığının unutulmaması gerektiğini ifade etti.

Dernek üyelerinin, cumhuriyetin temel ilkelerini, hak ve özgürlüklerini benimseyerek tüm Türk halkına kazandırma çabası içerisinde olduğunu dile getiren Berber, ''Etki ve tepkilerini her fırsatta gösteren bir sivil toplum örgütü statüsünde, Atamızın kurmuş olduğu nadide Cumhuriyetimize sahip çıkarak 100'ü aşkın araçtan oluşan konvoyla yollarda olmamız bunun en açık göstergesidir'' dedi.

''Vosvos'' konvoyu, alışveriş merkezi otoparkından, Anadolu Bulvarı, İstanbul Yolu, Birinci Meclis, Ulus Heykel, Opera, Kızılay, TBMM ve Cinnah Caddesi güzergahından, derneğin Mühye köyündeki (Yenikent Mahallesi) lokaline gitti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler