West Side Story'nin yıldızı parlıyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin prömiyerini gerçekleştirdiği ilk günden bu yana kapalı gişe oynayan West Side Story yeniden sahneleniyor.

Yayınlanma: 21.03.2011 - 13:25
Abone Ol google-news

22 Mart Salı günü saat 20:00’da Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak olan eser 24 Mart’ta sahnede olacak.  Tüm dünyada en çok izlenen müzikaller arasında yer alan West Side  Story, William Shakespeare'in eseri  olan Romeo ve Juliet 'in güncel bir uyarlaması… 20'den fazla Oscar ve Grammy ödülüne sahip bu müzikal;  New York'un Batı yakasında Porto Rikolu göçmen gençlerin oluşturduğu "The Sharks" ile, göçmenlerin artışından rahatsızlık duyan Amerikalı gençlerin çetesi "The Jets" arasındaki gerilim ve kavgalarla karışık bir aşk hikayesini konu alıyor.

22 ve 24 Mart’ta sahnede

Mehmet Balkan’ın rejiyi  koreografiyi üstlendiği eseri Lale Balkan sahneye koyuyor. Eserde Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı Şef Hakan Kalkan yönetirken; koro şefi ise Caner Ruhselman ve Krastin Nastev. Dekor Tayfun Çebi’ye, kostüm Funda Çebi’ye , ışık ise Mustafa Eski’ye ait. Eserin reji asistanı  Toygarhan Atuner ve Reyhan Süme , bale reji asistanı Esra Taner. İki aile arasındaki çatışmayı ve muhteşem bir aşk öyküsünü konu alan eser  kalabalık kadrosu ve müzikleriyle dikkat çekiyor.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler