Yine eski koca dehşeti!

Tokat'ta 5 yıl önce, eski eşi Nurgül Baltacı'yı (32) bıçaklayarak hapse giren Muhittin Fakirer (57), izinli olarak cezaevinden çıkıp talihsiz kadını tekrar bıçakladı.

Yayınlanma: 18.10.2011 - 13:13
Abone Ol google-news

Muhittin Fakirer, 5 yıl önce, eşi Nurgül Baltacı’yı 7 yerinden bıçaklayarak cezaevine konuldu. Baltacı ile Fakirer yaklaşık 2 yıl önce, Fakirer hapisteyken boşandılar. İki çocuk annesi Baltacı da kendisine çocuklarıyla beraber yeni bir hayat kurdu. Birkaç gün önce izinli olarak cezaevinden çıkan eski koca Muhittin Fakirer, eski eşi Nurgül Baltacı’nın evinin önüne geldi. Baltacı ve Fakirer evin önünde tartıştışmaya başladılar.

Tartışma sırasında Nurgül Baltacı kendisini daha önce de bıçaklayan eski elinin eşinde bıçak görünce bağırarak kaçmaya başladı ve bir dükkana sığındı. Dükkanın içindeki vatandaşlarda korkuyla dışarıya kaçtılar. Bu sırada öfkeli eski eş karısını birkaç yerinden bıçakladı.

Olayı duyarak dükkana koşan çiftin çocukları Yunus E.F. (15) ve Gülcaner. F (16) de “baba yapma” diye yalvardılar. Ağır yaralanan talihsiz kadının ilk müdahalesi olay yerinde yapılarak Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken firar eden koca aranıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler