Adana Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tur sonuçları! 2023 Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da ne kadar oy aldı?

28 Mayıs 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı belli oluyor. Türkiye'nin kaderini belirleyecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oy kullanma işlemi sona erdi. Sandıkların açılmaya başlamayasıyla Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2023 cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda aldıkları oy oranları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı adayları ikinci turda Adana'da ne kadar oy aldı? Erdoğan 28 Mayıs'ta Adana'da ne kadar oy aldı? Kılıçdaroğlu Adana'da kaç oy aldı?

Yayınlanma: 24.05.2023 - 13:53
Adana Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tur sonuçları! 2023 Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da ne kadar oy aldı?
Abone Ol google-news

Adana'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda oy kullanan yurttaşlar 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını merak ediyor. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda aldıkları oy oranları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı seçimleri için verilen oylarda hangi adayın ne kadar oy aldığı merak ediliyor.  

28 MAYIS ADANA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUÇLARI

Adana'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda sandıkların yüzde 91.5'i açıldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU İKİNCİ TURDA ADANA'DA NE KADAR OY ALDI?

Adana'da Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 54.66 oy aldı.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN İKİNCİ TURDA ADANA'DA NE KADAR OY ALDI?

Adana'da Recep Tayyip Erdoğan yüzde 45.34 oy aldı.

14 MAYIS ADANA SEÇİM SONUÇLARI

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Adana seçim sonuçları! Adana'da Erdoğan ne kadar oy aldı? Kılıçdaroğlu Adana'da kaç oy aldı? 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ADANA'DA NE KADAR OY ALDI?

Recep Tayyip Erdoğan Adana'da yüzde 50.82 oy aldı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU ADANA'DA NE KADAR OY ALDI?

Kemal Kılıçdaroğlu Adana'da yüzde 44.00 oy aldı.

SİNAN OĞAN ADANA'DA NE KADAR OY ALDI?

Sinan Oğan Adana'da yüzde 4.81 oy aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon