Erdoğan'dan sürpriz görüşme: HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile bir araya geldi

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu AKP Genel Merkezi'nde kabul etti. Yapıcıoğlu, görüşmeye ilişkin "Görüşmemiz Yerel seçimlerle alakalıydı. Temaslar için karşılıklı heyet oluşturuldu" açıklamasını yaptı.

Yayınlanma: 13.12.2023 - 16:29
Erdoğan'dan sürpriz görüşme: HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu ile bir araya geldi
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 15.00’te HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu AKP Genel Merkezi'nde kabul etti.

Kabule ilişkin sosyal medyadan bir fotoğraf paylaşıldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen kabul, yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmede yerel seçim gündemi ele alındı. 

YAPICIOĞLU'NDAN GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Erdoğan ile görüşmesi sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Yapıcıoğlu, gündemlerinin yerel seçimler olduğunu belirterek, "Prensip olarak Cumhur İttifakı'nın devam etmesi yönünde bir talep ve irade uyuşması olduğunu söyleyebilirim. Arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde detayları çalışacaklar. İnşallah o detaylar belli olduktan sonra icap ederse kamuoyuna yeni bir açıklama yaparız" diye konuştu.

Görüşmeler için karşılıklı heyetler oluşturulduğunu dile getiren Yapıcıoğlu, "AK Parti heyeti, Sayın Efkan Ala başkanlığında olacak. Bizde de Genel Başkan Vekilimiz İshak Sağlam başkanlığında heyet olacak. 3'er kişilik heyetler inşallah bu çalışmaları yapacaklar. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde bir sonuca ulaşmak için gayret edecekler. İlk randevu muhtemelen yarın ya da cuma günü olur" ifadelerini kullandı.

DÜN DE ERBAKAN İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Erdoğan dün de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'la bir görüşme gerçekleştirmişti. 


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler