MHP'den 'Bahçeli' ve 'tehdit' açıklaması: Mansur Yavaş yine hedefte

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alarak "Dikkat etsin, arkasında bir ülkücü nefes var!" demesinin "tehdit" olmadığını öne sürdü.

Yayınlanma: 01.12.2021 - 11:43
MHP'den 'Bahçeli' ve 'tehdit' açıklaması: Mansur Yavaş yine hedefte
Abone Ol google-news

MHP Genel Sekreteri Ataman, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve bazı milletvekillerinin, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı tehdit ettiği sözleriyle ilgili değerlendirmeleri üzerine yazılı açıklama yaptı.

Bahçeli'nin Başkan Mansur Yavaş'ı "Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır. Her gün de takip edeceğim" diyerek hedef aldığı açıklamasını hatırlatan Büyükataman, Yavaş'a yönelik hakaretamiz ifadeler kullandı.

"Şehrin çözüm bekleyen sorunlarına odaklanmak yerine camiamız üzerinde hesaplar yapan, kumpaslar peşinde koşan Belediye Başkanı sıfatlı bir kendini bilmezin MHP aleyhine olan faaliyetlerinden, her kirli tezgahta bu parmağın yer aldığından haberdar olduğumuzun bilinmesinde fayda vardır" diyen Büyükataman, "Bu kapsamda Sayın Genel Başkanımızın partimizin grup toplantısının ardından sarf ettiği sözler üzerinden 'tehdit' yaygarası koparıp haddini aşan sözler söylemeye kalkan ve Belediye Başkanlarının arkasında olduklarını söyleyen CHP'nin sözcülerine ağızlarından çıkan sözlere hakim olmalarını tavsiye ediyoruz. Bu Belediye Başkanının ve onun partimize yönelik rezil kumpaslarının arkasında olduklarını zaten biliyoruz" dedi.

"CEVAP VERECEĞİZ"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Bahçeli'yi eleştiren sözleri üzerinden hedef alan MHP'li Büyükatataman, "CHP'yi PKK'nın oyuncağı haline getirmeyi akıllı bir siyaset zanneden Kılıçdaroğlu'nun Sayın Genel Başkanımızın sözleri için 'Akıl alır gibi değil' demesi hükümsüzdür. Sayın Genel Başkanımıza sınırlar belirlemeye kalkan aklı kıt CHP yöneticilerinin yarım akıllarını kendilerine saklamalarında kendileri adına fayda vardır. Partimize ve ülkücü-milliyetçi hareketin kutsallarına yönelik suistimal, saldırı, kumpas her nereden ve kimden gelirse gelsin, tarihin bize yüklediği sorumluluklar çerçevesinde cevap vereceğimizin, bunları ifşa edeceğimizin bilinmesinde fayda vardır. Herkes haddini bilmeli ve yetkilerinin hududunun farkında olmalıdır. Bilinmesi gereken bir diğer önemli husus da Sayın Genel Başkanımızın, ülkücü kimliğinin gereği olarak kimseyi tehdit etmeyeceğidir" ifadelerini kullandı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler