Angelino, Torreira, Bakambu... Okan Buruk'tan kadro açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında karşılaşacakları Olimpija Ljubljana maçı öncesi görüşlerini aktardı. Tecrübeli teknik direktör, Angelino ve Lucas Torreira'nın son durumunu paylaştı.

Yayınlanma: 08.08.2023 - 21:51
Angelino, Torreira, Bakambu... Okan Buruk'tan kadro açıklaması!
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Olimpija Ljubljana maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Buruk, kadroda yer almayan Angelino ve Torreira için, "Angelino son maçta bir darbe aldı, gerçi 3 tane darbe aldı. Maçı zor bitirdi. 2 gün antrenmana çıktı ama bu sabah ağrıları arttı. Riske etmek istemedik. Bugün onu başlatmadık. Çok ihtiyaç olmazsa kullanmayacağız. Torreira da dün mide bulantısı vardı. Bugün biraz iyi. Kulübeye aldık. Çok oynayacak durumda değil. Kazımcan ve Bakambu oynayacak. Bütün oyunculara güveniyorum" dedi.

"DURAN TOPLAR ÖNEMLİ"

Genç teknik direktör, "İyi, kaliteli bir takımız. Güzel bir atmosfer var, hava sıcaklığı iyi, inşallah ikinci maç için avantajlı bir şekilde buradan döneriz" diye sözlerine devam etti.

Duran topların önemine dikkat çeken Okan Buruk, "Duran toplar da önemli olacak bizim için. Duran toplarda boy olarak uzunuz, fiziksel olarak iyiyiz. Geçen hafta Dries'in muhteşem bir vuruşu vardı. İnşallah bugün yine planlarımız var. İnşallah bugün onları uygulayabiliriz" sözlerini kullandı.

"BAKAMBU HAZIR DEĞİL"

Okan Buruk, savunma arkası koşuları için, "Barış ve Bakambu bu koşuları yapabilecek oyuncular. Bakambu yüzde yüz hazır değil ama kaç dakika gidiyorsa, ona göre devam ettireceğiz. Devamında Halil, Icardi, Yunus var. Onları da devamında kullanacağız. Icardi kullanacağımız oyunculardan biri. Bazı oyuncular geç katıldığı için yüzde yüz değiliz ama her geçen gün güçleniyoruz. Bir sonraki maç için de çok daha değişik olacağını düşünüyoruz" sözlerini sarf etti.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon