Fenerbahçe transferde 3 ismi bitiriyor!

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, Mert Müldür, Rodrigo Becao ve Karl Toko Ekambi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Yayınlanma: 14.07.2023 - 09:25
Fenerbahçe transferde 3 ismi bitiriyor!
Abone Ol google-news

Fenerbahçe transferde hızlandı. Sarı-lacivertliler, Polonyalı 10 numara Sebastian Szymanski ile 4 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra gözünü 3 oyuncuya çevirdi.

Fenerbahçe, milli futbolcu Mert Müldür için kulübü Sassuolo’ya 2.5 milyon Euro’luk resmi teklifte bulundu. Sarı-lacivertlilerin, 24 yaşındaki sağ bekle sözleşme şartlarında prensipte anlaştığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin İtalyan kulübüyle temasları sürerken Galatasaray’ın da Sassuolo’ya 2 milyon Euro’luk teklif yaptığı bildirildi.

Mert Müldür

KARTAL STOPER İSTİYOR

Teknik direktör İsmail Kartal stopere bir takviye daha istiyor. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki ilk isim Udinese’den Becao... Fenerbahçe, İtalyan ekibine yaptığı teklifi 9+1 milyon Euro olarak güncelledi, yanıt bekliyor.

Rodrigo Becao

BRANCO'DAN EKAMBI ATAĞI

Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Mario Branco, Lyon’un hücum oyuncusu Ekambi ve menajeriyle görüştü. Öte yandan Fenerbahçe, takımda düşünmediği Samatta’nın sözleşmesini karşılıklı feshetti. Tanzanyalı forvet, PAOK’la anlaştı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler