Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas’tan gündeme dair açıklamalar

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, video üzerinden yapılan Genel Kurul toplantısında üyelerin sorularını cevapladı.

Yayınlanma: 29.01.2022 - 09:09
Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas’tan gündeme dair açıklamalar
Abone Ol google-news

Tartışmaların odağındaki isim, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, “Zoom” uygulaması üzerinden yapılan Genel Kurul toplantısında üyelerin sorularını cevaplandırırken gündemdeki konulara da değindi.

Sporx'in haberine göre, üyelerin, sportif direktör konusunda görüşüldüğü iddia edilen Portekizli Luis Campos ile ilgili sorusunu cevaplayan Elmas, “Luis Campos ile uzun görüşmeler sonucu prensipte anlaştık” dedi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Sezon içerisinde yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir formasını giyemeyen kaleci Fernando Muslera konusunda Elmas, “Muslera'nın yerine kaleci alacağız. Muslera bizim kaptanımız. Göndermek gibi bir niyetimiz yok. Oynamadığı sürede görev yapacak kaleci arıyoruz. Roman Bürki için oyuncu tarafı ile anlaştık. Kulübü ile görüştüğümüz detaylar var” ifadelerini kullandı.

Forvet transferini de değerlendiren Başkan Elmas, “Diagne'nin dönüşü nisan ayını bulacak. Yerini uygun bütçeyle dolduracağız” açıklamasında bulundu.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler