Galatasaray'ın rakibinde kriz büyüyor... Oyunculardan Jadon Sancho'ya çağrı!

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki rakibi Manchester United'da Jadon Sancho krizi büyüyor. İngiliz basını, takımdaki diğer oyuncuların, teknik direktör Erik ten Hag'dan özür dilemesi için Jadon Sancho'ya çağrı yaptığını yazdı.

Yayınlanma: 26.09.2023 - 13:57
Galatasaray'ın rakibinde kriz büyüyor... Oyunculardan Jadon Sancho'ya çağrı!
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'deki rakibi Manchester United'da Jadon Sancho krizi devam ediyor.

İngiltere merkezli Daily Mirror'ın haberine göre; A Takım ile tüm bağı koparılan İngiliz yıldıza futbolcular çağrı yaptı.

ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTEDİLER

Başta Marcus Rashford ve bazı futbolcular, Jadon Sancho'ya Erik ten Hag'dan özür dileyerek yeniden takıma katılması için çağrı yaptı.

Jadon Sancho

Ten Hag ile kavgalı olan Sancho'nun A Takım ile tüm bağları koparıldığı belirtildi. Yıldız oyuncunun yemek dahil tüm ihtiyaç ve idmanlarını genç takımla yapıyor.

TAKIMDAN AYRILABİLİR

Öte yandan İngiliz yıldızın özür dilememesi halinde takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakıldığı ve eski takımı Dortmund'un oyuncu ile ilgilendiği kaydedildi.

Erik ten Hag

NE OLMUŞTU?

Manchester United'ın teknik direktörü Erik ten Hag, Jadon Sancho'nun antrenman performansını beğenmediği için kadroya almadığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Jadon Sancho ise bu açıklamalara karşılık vererek Hollandalı hocayı kararından dolayı eleştirmişti.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubı 2. hafta maçında 3 Ekim Salı günü Manchester United ile karşı karşıya gelecek.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler