Hazırlık maçları öncesi... A Milli Takım kadrosunda 2 değişiklik!
A Milli Futbol Takımı'nın Avusturya ve Macaristan ile oynayacağı mücadeleler için açıkladığı aday kadroda yer alan genç futbolcular Semih Kılıçsoy ile Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Futbol Takımı kadrosuna katıldı.

A Milli Takım kadrosunda bulunan Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan, Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna alındı.
TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:
"A Milli Takım kadrosunda bulunan futbolcularımız Ahmetcan Kaplan ve Semih Kılıçsoy, 22 Mart Cuma günü İstanbul'da özel maçta Gürcistan ve 26 Mart Salı günü 2025 Avrupa U21 Şampiyonası Elemeleri'nde deplasmanda İtalya ile mücadele edecek Ümit Millî Takımımızın aday kadrosuna dâhil edildi.
A ve Ümit Milli Takım aday kadroları belirlenirken yapılan bu planlamaya istinaden, iki futbolcumuz A Millî Takımımızın Macaristan ile oynanacak özel maç için Budapeşte'ye hareketinden önce, İstanbul'daki hazırlıklarına devam eden Ümit Millî Takımımızın kampına katılacak."

Spor Haberleri
-
Manchester City'nin rakibi Nottingham Forest!
-
Liverpool'un konuğu Tottenham!
-
Manchester United, Bournemouth deplasmanında!
-
Süper Lig'de günün VAR hakemleri açıklandı!
-
İstanbul Yarı Maratonu'nu Kenyalı atletler kazandı
-
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçeli futbolculara eleştiri
-
Arda Güler, El Clasico sonrası İspanya'da gündem oldu!
-
Beşiktaş'tan Ciro Immobile kararı!
-
Alperen Şengün'ün 'double-double'ı galibiyete yetmedi
-
'Yeni TFF Başkanı hayırlı olsun'
En Çok Okunan Haberler
-
'Savcının gönderdiği yazılarda var bu...'
-
Japon deprem uzmanından korkutan açıklama
-
'Sizde hiç mi insanlıktan eser kalmadı?'
-
Silivri'de İmamoğlu ile görüşecek
-
'Eğer İmamoğlu suçlu çıkarsa siyaseti bırakıyorum!'
-
Emeklinin TÜİK’e karşı davası istinaf yolunda
-
'Böyle bir açıklamam yoktur'
-
Miting biter bitmez Özel'i hedef aldı!
-
'Aklıma gelen 4 kalem işinizi paylaşıyorum...'
-
AYM iptal ediyor, iktidar teklif üzerine teklif sunuyor