Milli karateci Fatih Şen başarıya doymuyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karate sporcusu Fatih Şen, Hırvatistan’da düzenlenen Üniversiteler Arası Avrupa Oyunları’nda şampiyon oldu. 84 kilogramda mindere çıkan temsilcimiz, uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi karate sporcusu Fatih Şen, uluslararası organizasyonlarda gurur kaynağı olmayı sürdürüyor. Gerek ülkemizi gerekse Sakarya’yı en iyi şekilde temsil eden başarılı sporcudan bir şampiyonluk da Hırvatistan’dan geldi.
Fatih Şen
Başkent Zagreb’te düzenlenen Üniversiteler Arası Avrupa Oyunları’na katılan temsilcimiz, +84 kilogramda şampiyon olmayı başardı.
Başarılı sporcuya madalyasını ise Türkiye’nin Zagreb Büyükelçisi Yavuz Selim Kıran takdim etti. Maç sonrası sporcuyu tebrik eden Büyükelçi Kıran, “Bizleri böylesi uluslararası organizasyonlarda gururlandıran ve ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcumuz Fatih Şen’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Spor Haberleri
-
'Bu kadar kötü oynamaya hakkımız yok'
-
Galatasaray'da Roland Sallai'den özeleştiri!
-
Muslera'dan maç sonu gelen soruya tepki!
-
Galatasaraylı Sallai bir ilki yaşadı!
-
'Çok iyi bir sonuç diyemem'
-
Ferençvaroş, tek golle avantajı kaptı
-
Real Sociedad, Midtjylland deplasmanında avantajı kaptı
-
Ümraniyespor'dan evinde kritik galibiyet
-
Ajax, Belçika'da avantajı kaptı!
-
'Devamlı kadro sızıyor'
En Çok Okunan Haberler
-
AKP'li isim ‘erken seçim’ için tarih verdi
-
'Bana 'aday ol, sonra AKP'ye katıl' dedi'
-
Adalet Bakanı ve AKP Sözcüsü'nden sert yanıt!
-
Halil Konakcı’ya Saray’dan destek geldi!
-
Özel’den ‘iki adaylı formül’ sorusuna net yanıt!
-
Tolga Karel: 'Fırat Tanış'ın ağzını burnunu kıracağım'
-
Sevk yazısı ortaya çıktı
-
Scholz'den saldırıya ilişkin yeni açıklama
-
TÜSİAD'dan iktidar ve ekonomi yönetimine sert tepki!
-
Ankara'da poligonda panik anları