Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, tek aday girdiği genel kurulda güven tazeledi
Trabzonspor'da olağan genel kurulda seçime tek aday olarak giren Ahmet Ağaoğlu, 1152 oy alarak başkanlığa yeniden seçildi.

Trabzonspor Kulübü’nde dün yapılan olağan genel kurula tek aday olarak giren Ahmet Ağaoğlu yeniden başkanlığa seçildi. 3. kez bu göreve gelen Ağaoğlu, genel kurula katılan bin 354 üyeden bin 152’sinin oyunu aldı. Ahmet Ağaoğlu’nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ertuğrul Doğan, Ömer Sağıroğlu, Müminhan Bilgin, Yalçın Orhan, Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Kibar Yaşar Güven, Serdar Ekrem Şirin, Zeyyat Kafkas, Sami Karaman, Ali Haydar Gedikli, Esat Emanet, Faruk Hacıhaliloğlu, Şemsetdin Hancı.
"SÖZ VERİYORUM"
Ağaoğlu, “Yönetim kurulunda geçtiğimiz dönem yaptığımız çalışmalar asgari standarttı. Gelecek dönemde yapacağımız çalışmalar için bu standartlar minimum standartlar olacaktır. Gelecek dönemde artık her şeyin yeniden başladığı, yeni hedeflerin olduğu, neler başardığımızın hesabını yapmadan, neleri başaramadığımıza bakarak bu büyük camiayı layık olduğu noktaya getirmek için çalışmanın sözünü veriyorum. Trabzonspor’un hedefi sadece ve sadece şampiyonluk, sportif başarı değildir. Son yıllarda sportif, performans, ekonomik anlamda ciddi şekilde kan ve irtifa kaybeden Türk futbolu için tüm kulüpler olarak sorumluluğumuz var. Dün bile geçmişte kaldı. Biz Trabzonspor olarak ve ben başkan olarak daha yeni başladık diyoruz. Yeni başladık” dedi.
KOUASSİ TRABZON’DA
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Fildişi Sahili Milli Takımı’nın 27 yaşındaki hücum oyuncusu Jean Evrard Kouassi ile prensipte anlaştıklarını, hafta içinde şehre getirmeyi planladıklarını söyledi.
Video Haberler
-
Atatürk'ü yok saydı!Haberin devamı...
-
'Genç işsizliğin sona erdiği bir ülke diliyorum'
-
Başak Cengiz'in ismi, mezun olduğu okulda yaşayacak
-
stanbul'da da görüldü: Hortumların nedenini açıkladı
-
Taksim’de 19 Mayıs coşkusu
-
AKP milletvekili tercihini yaptı
-
Elektrikli scooter kullananlar dikkat: Yanmaya başladı
-
Saadet Partisi’nden 19 Mayıs videosu
-
İstanbul'da korkutan yangın!
-
Meral Akşener'den 19 Mayıs videosu: 'Hatırla!'
En Çok Okunan Haberler
-
Milyonlarca Türk yurttaş etkilenecek
-
Benzine büyük zam
-
'Yıldız oyuncu 2 yıl daha Fenerbahçe'de'
-
Dolar/TL için korkutan senaryo
-
Meclis'te 'Güldür Güldür' şov!
-
ABD Büyükelçiliği'nden 'CHP mitingi' uyarısı
-
9 yıl sonra ilk: Türkiye'den kritik normalleşme adımı
-
Cinsel istismardan yargılanan imamdan skandal sözler
-
İşte Erdoğan'ın unuttuğu SADAT!
-
Kılıçdaroğlu'ndan fotoğraflı yanıt