Ümit Milli Takım'a gönderilmişti: Vincenzo Montella'dan Semih Kılıçsoy yanıtı

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Macaristan maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Montella, Semih Kılıçsoy'un Ümit Milli Takım'a gönderilmesi hakkında, "Değişiklikler fazladan yapılmadı. Fazladan futbolcu çağırdım. Onları Ümit Milli Takım'a gönderme kararımızın iyi karşılanması gerekiyor" dedi.

Yayınlanma: 21.03.2024 - 20:04
Ümit Milli Takım'a gönderilmişti: Vincenzo Montella'dan Semih Kılıçsoy yanıtı
Abone Ol google-news

A Milli Takım, hazırlık maçında yarın Macaristan’a konuk olacak. Mücadele öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. 

Basın toplantısında konuşan Montella; "Macaristan iyi bir sınav olacak. Rekabeti yüksek bir takım olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Gelişimimiz için çok önemli bir maç olduğunu söyleyebilirim. Şehir ve stadın güzel olduğunu söyleyebilirim" sözlerini sarfetti. 

SEMİH KILIÇSOY YANITI

A Milli Takım teknik direktörü sözlerinin devamında Semih Kılıçsoy'un kadrodan çıkarılması hakkında; "Değişiklikler fazladan yapılmadı. Fazladan futbolcu çağırdım çünkü onların durumunu görmek istedim. Onları Ümit Milli Takım'a gönderme kararımızın iyi karşılanması gerekiyor. Burada daha az fırsat bulacaklarına orada daha fazla fırsat bulacaklardır" ifadelerini kullandı. 

Montella açıklamasında; "Yanılmıyorsam Avrupa Şampiyonası'nda 5 İtalyan hoca olacak, Macaristan'ın da İtalyan bir teknik adama sahip olması benim için de bir antrenman olacak. Bizim hedefimiz gösterdiğimiz duruşla ülkemizdeki herkesi mutlu etmek" dedi. 

"HAYALLERLE YATIP KALKIYORUM" 

İtalyan teknik direktör sözlerinin devamında; "Her akşam yatağa gittiğimde hayallerle gidiyorum, her sabah yataktan kalktığımda hayallerle kalkıyorum. Hazırlık maçlarındaki rakiplerimizi seçmemizin sebebi hazırlık maçı gibi gözükse de rekabeti yüksek maçlar oynamak. Bu maçlar takımımızın alışmasını sağlayacak. Takımı geliştirmek amaçlı ve benim takımı daha iyi görmem için bu tarz zorluk seviyesi yüksek maçlar seçtik. Zorluk derecesi yüksek maçlar istedim, belki sonuç alamayız ama bu maçlarda kendimizi geliştirirsek istediğiniz her şeyi daha iyi yapabilirsiniz" sözlerini sarfetti.  


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler