Yardımseverliği ile anılıyordu: Nijeryalı komedyen, Christian Atsu'nun Whatsapp mesajını paylaştı

Hatay'da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Christian Atsu'nun yakınları Ganalı futbolcuyu anıyor. Nijeryalı komedyen Craze Clown, Atsu'nun kendisine maddi yardımda bulunduğunu açıklayarak futbolcunun yolladığı mesajı paylaştı.

Yayınlanma: 22.02.2023 - 11:01
Yardımseverliği ile anılıyordu: Nijeryalı komedyen, Christian Atsu'nun Whatsapp mesajını paylaştı
Abone Ol google-news

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremden etkilenen Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Ganalı futbolcu Christian Atsu ile ilgili yürek burkan haberler gelmeye devam ediyor.

Nijeryalı ünlü komedyen Craze Clown, Atsu'nun kendisine uzun süredir maddi yardımda bulunduğunu açıkladı.

Craze Clown

"OKULUNU BİTİRMENİ SAĞLAYACAĞIM"

Atsu'nun kendisinde yolladığı bir mesajı paylaşan komedyen, "Christian 2015'ten beri beni destekliyordu. Babamı kaybettiğimde bana ulaştı. Ben mezun olana kadar masraflarımı ödemeyi teklif etti ve bunu gerçekleştirdi. Sen benim harika bir arkadaşımsın Chris ve kesinlikle seni özleyeceğim. Gerçekten gözyaşlarımı tutamıyorum. Rahat uyu kardeşim" ifadelerini kullandı.

Komedyen'in paylaştığı ekran görüntüsünde Atsu'nun, "Ne kadar kardeşim? Okulunu bitirmeni ve iyi bir işe girmeni sağlayacağım" sözlerini kullandığı görülüyor.

Christian Atsu

"SAHA İÇİNDE VE DIŞINDA HARİKA BİR İNSANDI"

Clown, yaşamını yitiren futbolcu hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Rahat uyu arkadaşım Christian Atsu. Senin hakkında söylenecek çok şey var çünkü altın gibi bir kalbin vardı. Tanrıya seni yaşatması için içtenlikle dua ettim çünkü sevdiklerin için çok zor olacak. Tanrıdan ailene bu acıyı kaldıracak güç vermesi için dua ediyorum. Saha içinde ve saha dışında harika bir insandı" sözlerini kullandı.


İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler