CHP’den belediye başkan adayı olan Abdülkadir Bedir evinde ölü bulundu
Diyarbakır'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Sur Belediyesi Başkan Adayı olan Abdülkadir Bedir (55) başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu.

Kayapınar ilçesi Mezopotamya Mahallesi’ndeki bir sitede bulunan dairesinde tek başına yaşayan ve 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde CHP’nin Sur Belediyesi Başkanı Adayı olan Abdulkadir Bedir’den haber alamayan yakınları, dün akşam saatlerinde evine gitti.
Kapıyı açan yakınları, Bedir’i elinde tabancayla yerde kanlar içerisinde buldu. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin kontrolünde Bedir’in başına aldığı tek kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi.
Bedir’in cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Burada yapılan işlemlerin ardından cenazesi ailesine teslim edilerek Bağlar ilçesinde bulunan Yeniköy Asri Mezarlığı'na defnedildi.
Bedir’in intihar ettiği üzerinde durulurken olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Ayrıca Bedir’in 28 Nisan’da akşam saatlerinde öldüğü, Amedsporlu taraftarların evinin yakınlarında şampiyonluk kutlaması için havai fişek patlattığı sırada tabancasını ateşlediği, komşularının da silah sesini ayırt edemedikleri için durumu fark edemedikleri belirtildi.

En Çok Okunan Haberler
-
Tepki çeken NTV'den geri adım!
-
Yavaş'tan 'Erken seçimin zamanı geldi' açıklaması
-
AKP'li Varank muhaliflere 'seslendi'
-
'Beni çok mutlu eden haber' diyerek duyurdu!
-
Google'dan dikkat çeken 'İmamoğlu' hamlesi
-
Ercan Saatçi serbest bırakıldı... İlk açıklama!
-
'Biraz önce karşılaştık...'
-
Operasyon sorumlusu 'Bahçeli' dedi, MHP yanıt verdi
-
Şimşek'ten yanıt gecikmedi!
-
Ebrar Karakurt'tan gündem olan 'İmamoğlu' paylaşımı