Interpol tarafından aranan şahıs Nevşehir'de yakalandı
Interpol-Europol Daire Başkanlığı tarafından hakkında yakalama kaydı bulunan 1 kişi Nevşehir’de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre İnterpol-Europol Daire Başkanlığınca hakkında ’Uyuşturucu ticareti’ suçundan yakalama kaydı bulunan ve 1999 yılında Türk vatandaşlığından çıkartılan A.B.’nin; Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde ikamet ettiği ihbarını alan polis ekipleri şahsın yakalanması için çalışma başlattı.
Uyuşturucu ticareti suçundan Alman yetkili makamlarınca yakalanması ve iade kararı bulunan şahıs, ikametine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
A.B.; Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından sınır dışı işlemleri için Geri Gönderme Merkezi’ne teslim edildi.
Etiketler:
#İnterpol

En Çok Okunan Haberler
-
TRT muhabirinden 'muhaliflere suikast' çağrısı
-
İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü'ne bir garip soru!
-
İstanbul'da yeni miting adresi belli oldu
-
Suçun üstünü örten cüppe
-
Gül'ün 'İmamoğlu' tepkisi rahatsız etti
-
İSKİ Genel Müdürü Başa'ya gözaltı nedeni ortaya çıktı
-
'Tüm Türkiye’ye ilan ve ifşa ederiz ki...'
-
25 kişi hakkında iddianame hazırlandı
-
Doktorlardan endişelendiren açıklama
-
Türkiye'deki sığınmacı sayısını açıkladı